Nuurrmom Su gibi akıntım olduğu için kadın doğum acile gittim bugün. 20 haftalık gebeyim. Alttan spektrumla kültür aldı sonrasında da elle çatı muayenesi yaptı. Çok korkuyorum bir çok kişi doğumu tetikler demiş. Ne zararı var nolur bilen biri yazsın nolur
Yenianne001 Nuurrmom canım korkma bazen hormonlardan dolayı olabiliyor. Sen tedbiri elden bırakma. Allah şifa versin 🌸
Reymeh Nuurrmom 30 ncu hafta da su gibi akıntı sebebiyle bende yaptırdım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sizde rahat olun bol bol dinlenin
Ssmzsh Nuurrmom doğumu tetikler derken çatı muayenesi kastediliyorsa eğer doğum yaklaştıysa doğru olabilir ama bu haftalarda korkma birşey olmaz ayrıca benimde su gibi akıntım oluyordu o haftalarda çok afedersin bacağımdan süzülüp yere bile akacak olurdu🤭 daha normale döndü çok şükür günlük ped kullanıyorum ve normal olduğunu doktorum söyledi içini ferah tut tahlil sonucunda bişey çıkmaz inşallah🙂
Tkn123 Ssmzsh aynen ara ara benimde öyle çok akıyor doktora gittim banada aşağıdan baktı yoğun akıntı gördü fitil yazdi kullandım ama çokta bi faydası göremedim banada doğumda zorlaştırır dedi ne açıdan dedim yırtılma olur dedi bu doktorlar ’da herşey söylüyor ’ya insan korkuyor kimi doktor sizin dediniz gibi normal diyor akıntı gebelikte
Nuurrmom egemommm idrr kaçırıyor olabilirsin dediler test yapıldı su değil dedi. Fitil kullanıyorum detaylı ultrasona gittim sonra oradaki doktor verdi mantar icin. Çok şükür birkaç gündur azaldi
egemommm Nuurrmom bende doktoruma yazdım gebelikte oluyor eğer aşırı çok olursa önemse dedi, içim rahat etmiycek ezcaneden turnusol kağıdı alcam