Dilara9458
Dilara9458
Ben kaldım canım. Daha çok yeniyiz dün keseyi gördüm. İnş kalp atışını da duyar sağlıkla kucağıma alırım. Ben genç kızlığımdan beri hep adet sıkıntısı çektim aylarca olmazdım.Sonra pcos olduğumu öğrendim. Evlendim 3 senelik evliyim. 1.5 sene hiç korunmadığımz halde hamile kalamadım. Sonra tedaviye başladık. 2 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım. 2 ay famera kullandım. Bazen yumurtalarım büyüyordu bazen büyümüyordu. Bazende çatlatma iğneisne rağmen çatlamıyordu. Tüplerime bakıldı bir sıkıntı çıkmadı. Eşim de de sorun yoktu. Denemediğim kür kalmadı. İncir havuç soğan kürü. Hatta çakşır kökü diye iğrenç bişey bile kullandım ve karaciğerimi tamamen iltihaplandırdı. Biraz daha içsem karaciğerimi kaybediyormuşım. İnsan çaresizlikten ne yapacağını bilemiyor. Böyle şeylerin faydasını görende mutlaka vardır. Ama siz siz olun kafanıza göre kullanmayın. En son gonal f 900 diye göbekten iğne yaptım kendime 5.gün sonra kontrole gittim ve doktor 1 tane bile yumurta büyümemiş dedi. Ve bu iğneler tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş. Sonra dozunu arttırdı 4 gün daha kullandım ve 6 tane yumurtam oluşmuştu. Normalde çok fazla yumurta oluşunca çoğul gebelik riski falan olduğu için çatlatma iğnesi yapmıyorlarmış ama doktor bana yaptı. İğneyi vurulduğm günde dahil 4 günü değerlendirdik. Sonra ben tabi her gün gebelik testi yaptım iğnenin etkisiyle hep pozitif çıktı 12.günü tek çzgi oluştu. Sonra erken gebelik testi aldım ve 13.gün tekrar tek çizgi oldu ve tabi bütün ümitler tükendi bende. Dayanamadım ertesi gün 5 tllik testlerden yaptım ve çok silik çizgi çıktı. Sonra kan testi falan derken dünde keseyi gördük. Ve ben bu süre zarfında 40 gün boyunca Meryem suresi okudum. Ve 7 günlük fetih suresi okudum. İnt var dilek için yazarsanız çıkıyor. Şansıma ikiside cuma günü bitti ve pazar hamile olduğumu öğrendim. Ben duanın gücüne de çok inanıyorum kızlar sizde mutlaka deneyin. Ve sizi okadar iyi anlıyorum ki umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ümidinizi kaybetmeyin. Ve en önemlisi tedavi sürecini herkesle paylaşmayın ben kendi anneme bile söylemedim. Herkese biz daha hazır değiliz diye yalan attık. Çünkü her kafadan ses çıkıyor ve insan daha çok üzülüyor. Çok uzun yazdım umarım sıkmamışımdır sizi. En yakın zamanda güzel haberleri alırsınız inş.