Sevgi1995 melekkizim_00 sizi çok iyi anlıyorum canım ama ümidini kaybetme ben 5 sene sonra kavuştum mucizeme her gittim doktor çocuğun olmaz diyorlardı ama Rabbıme binlerce şükür nasip etti vardır allahım in bir bildiği sabırlı olun
eda2408 melekkizim_00 ya lütfen üzülmeyin sıkıntı neymiş olmamasında bir sebep gösteryor mu doktorlar
vuslatim34 Bebegiminannesi_ melekkizim_00 kaç senelik evlisiniz kızlar . Benden sonrakilerde 2. Ye hamile arayıp söylüyorlar. Benim olmadığını bildiği halde bu haberi benimle paylaşıyorlar çünkü insanlar bu kadar acımasız. Onlara verende Allah bizi imtihan edende Allah..
Esra-dmr melekkizim_00 canım herşeyden önce senin psikolojin ve sağlığın çok önemli. Görme duyma etrafı. Bak bana anne olamıycaksın dediklerinde 17 yaşındaydım 3 ameliyat ve kanser atlattım. Umudum da yoktu eşime bile dedim ki benim çocuğum olmıycak ona göre evlenelim. Şimdi tüp bebek tedavisi sonucu ikiz bebek bekliyorum. Allah ın dediği olur sakın üzme kendini…
Esra-dmr melekkizim_00 bence burda senin adına da sevineceğiz. Olmayacak hiçbişey yok inancını sakın yitirme . O etrafındakiler varya hakikaten umursama ve görme. Yoksa olmuyor canım beni dinle ☺️
eda2408 melekkizim_00 o zaman psikolojik olabilir strese bağlıdır hayıt kökü aslan pençesi çavşır otu denediniz mi
Esra-dmr melekkizim_00 kalbi kara olan insanları anlamak mümkün değil malesef. Sen temiz kal boşver onları 💞☺️
Gunel83 melekkizim_00 Ben de hsg cektirmistim ovu de olmustu ama hsgnin 2 ya 3.ayinda oldu bende , sanirim 5 6 ay sureci var aslinda.Bide sey baska sorun varmi esinde ve ya sende ? ALLAH tez zamanda nasip etsin❤
Senaesmer Merhaba kızlar bizim böyle bir sorunlarımız oldu sprem hareketliliği yüzünden tüp bebek denedik malesef tutmadi şimdi eşim vitamin ve polen keçiboynuzu özü kullanıyoruz ve inşallah bu vitaminler proxeed plus kullanıyoruz.
Melek25 melekkizim_00 işte bu yüzden kalamıyorsun 😔 stres stres stres biraz sakin ol sen kafaya taktıkça niye kalamıyorum dedikçe stres yaptıkça üzüldükçe bir yere varamazsın üzülme Allah’a dua et her ay takıip et tabi ama hüzünlü bir şekilde değiş mutlu mutlu ben yaşadım ben bilirim bir insan neyi çok isterse olmaz ne zamanki peşine düşmedim sürpriz oldu allah öyle Kerim’de kimsayısız kapısız var güzel günler senin olsun dualarım seninle 🙏😔❤️❤️