melekkizim_00 bak güzel arkadaşım, öncelikle şu konuda anlaşalım, çocuk doğurmak bir marifet ya da insanın kendi başarısı değil. Dolayısıyla ben doğuruyorum diye kendini bir halt sanan insan ne kadar saçmalıyorsa, doğuramıyorum diye kendini eksik gören insan da bir o kadar saçmalıyordur. Çevrene bir bak. Doğaya bak. Hayvanlar bile ürüyor. Bunun bir başarı olmadığını burdan anlayabilirsin. Tüm bunların ışığında kimseye rol yapmak zorunda değilsin. Seni huzursuz ediyorlarsa açık açık söyle. Deniyoruz, istiyoruz ama henüz kısmet olmadı de. Beni rahatsız etmeyin de. Bu utanılacak bir şey değil. Ben 6 sene kaçtım çocuk yapmaktan. Herkes kısır olduğumuzu düşünüyordu, saçma sapan tavsiyeler üretiyorlardı. İstemiyorum dememe rağmen kimse inanmıyordu. Ama beni senden ayıran şey, hiç kimseyi asla umursamıyor oluşumdu. Senin en başta bunu başarman gerekiyor. Bu senin hayatın. Diğer konuya gelicem, o kadar çok örneğini gördüm ki, kafaya taktığın ne varsa, hayat onu sana vermiyor. Tam vazgeçiyorsun yana yakıla bekledğin şey gelip seni buluyor. Burada ki msj şu, çok sevdiğim bir sözdür, “ beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi bıraktığında gerçekleşir. Bu, evrenin, sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir” demem o ki, sen böyle sağı solu umursayıp, kahrettiğin sürece o çocuk senin olmayacak. Bu şekilde psikolojik destek alıp iyileşip sonra hemen hamile kalan 3 arkadaşım var. Yer yüzünde böyle bir kanun var. Canını sıkmadan, umutla, gülümseyerek istemelisin ki seni bulsun istediğin şey. Ben hiç bir zaman çocuk istemedim. Sadece eşim çok istedği ve artık kaçamayacağımı anladığım için pes edip kabul ettim. O kadar umrumda değildiki 2.ayımda hamile kaldım. İlk ay olmamasının sebebini de söyleyim, eşim birlikte olurken o kadar stres oluyordu ki, sürekli çocuğunun olmayacağını düşünüyordu. Stres bu dünyada ki en büyük bela. İlişki anında erkeğin stresli olması sperm kalitesini, sayısını ve hareket kabiliyetini inanılmaz düşürüyor. Bu yüzden olmadı. 2.ay çocuk istemeyen ben, eşimin stres olmaması için elimden geleni yaptım ve hamile kaldım. Eşinle çocuk yapalım diye birlikte olmayın. Sevişin. Tadını çıkarın. Sonra da buraya güzel haberinizi yazın😊 asla ümitsiz olmayın. Kendi yöntemimi de söyleyim belki faydası olur, adetim bittikten 3 gün sonra başlayıp diğer adetime 5 gün kalana kadar her gün birlikte olduk. Öyle yastık falanda koymadım belime. Eşime hergün ceviz ve çiğ badem yedirdim. (Sperm kalitesini inanılmaz artırıyor) Abur cuburu tamamen kestik sağlıklı beslendik. Folik asit kullandım gebe kalmadan 3 ay önce başladım. Lütfen kendinizi hiç kimseyle kıyaslamayın. Hayatı en mutlu şekilde yaşamaya çalışın. Sevgiler❤️