Poyraz_basak Dilan97 oğlumu 12haftada öğrenmiştim 😀şimdi kızı 16haftada %90dedibugun 18+4oldum kesin kız dedi
yenianne140920 Dilan97 doktorun tecrübeli bir doktor ise görmüştür ama garanti olaması için bir daha ki randevuna ertelemiştir şimdiden hayırlı uğurlu olsun canımm rabbim sağlıkla kucağına versin 😘
yenianne140920 Dilan97 doktorun tecrübeli bir doktor ise görmüştür ama garanti olaması için bir daha ki randevuna ertelemiştir şimdiden hayırlı uğurlu olsun canımm rabbim sağlıkla kucağına versin 😘
Dilan97 yenianne140920 evet görmüştür yaşadığım bölgenin bu taramaları yapan tek doktoru. Başta sordum söylemem erken dedi yanındaki sekreterde karıştı yok erken ocağı beklersin diye. Sonra oğlan dedi bugün cok hareketli dedi ağzından kaçırdı neyse dedim üzerine gitsem öyle bir şey demedim der diğer kadında karışır iki hafta sonrayı beklerim diğer doktorum söyler dedim 😀😀 hayırlısı gene de gönlümden oğlan geçiyor ama kız olsada çok sevinirim ben sadece cinsiyetini bilmek istiyorum😀
Nuray23 Dilan97 benim doktorum 12.haftada kiza benziyor ama biz yine de her ihtimale karsi 16 17 yi bekleyelim dedi. 17 de yine bakti ve degismedi kesin kiz dedi😊👍 aslinda erkenden anliyolar ya 😂
Zumra45 Dilan97 ılkınde 5 ayda gostermıstı kızım kendını 2 cinsinde 4 aylıktık buda 15 haftalıkken doktorum erkek dedı bakalım degısecekmı degısıuo mu genelde erkk bebekler
Dilan97 Zumra45 erkektir canım o zaman erkek çabuk belli oluyor çıkıntıyı görüyorlar hemen hem 15 haftalık daha net görünür ama gene de emin olmak istememiş demek ki hayırlısı artık sağlıklı olsunda 😊 Zumra45
Gulfeem Bizde ptesi doktordaydık, 12+2 yiz. Kız gibi görünüyor dedi ama kesin sonuc icin bi kaç hafta daha beklemeliyiz dedi🤷🏼♀️
Babytmr Dilan97 ilk hamileliğimde 11. Haftada dr muhtemelen kız demişti bacak yapısından anlıyorlarmış. 15. Haftada gittiğimde kesin kız demiştim şimdi kızım 2 yaşında. Bu hamileliğimdede yine sabırsızlıkla bekliyorum hemen gösterirmi bakalım daha 7 haftalığız.