Sibelrx Spiral cikardim 5 ay bu ay 6 ci aya giricek int baktim kadariyla gelende 6 ay dan sonra hamile kalan oluyomus her ayin 22 sinde adet olurum ve bu ay olmadim kac gun sonra idrar testinde cikar gebelik
Purpura26 Sibelrx Bende 1 yıl hap kullandım bıraktım. En az 3 ay olmaz olmaz dediler ama 2. Ay hamile kaldım. Eğer şuan bebek varsa çıkar gecikmen olmuş çünkü
Merii00 Sibelrx canım benimde bugün ile beraber 1 hafta gecikti idrardan birşey anlamadım bugün kan verdim cuma günü sonucu alcam daha inşallah hayırlı haberler çıkar dayana bilirsen sabır ede bilirsen 1 hafta kadar bekle kanına idararina iyice karışsın
Bebegimibeklerken22 Sibelrx çıkar canım emin olmak istiyorsan erken gebelik testi al ben adetim gecikmeden hem erken gebelik testinde hemde normal testte yapmıştım ikisinde de çıktı
Purpura26 Sibelrx Ben adetime 5 gün varken normal 5 tllik testlerle öğrendim. 3 gün geçmiş varsa kesin çıkar
Merii00 Sibelrx markasına göre değişiyor 20 TL ile başlıyor ben bir ara 45 TL ye aldım geçen gün başka yerden farklı marka 20 ye aldım canım ☺️
Bebegimibeklerken22 Sibelrx 20 liralık olanda aynı 45 lira olanda aynı comfort markaydı sanırım 20 lira olan
Sibelrx Mizgin2020 dedikleri testi aldim predictor early testin adi 45 tl adetliyken kesin sonuc veriyomus denedim adetim gecikince fark ettim hamile oldugumu 🙂