Merhaba 35+6 yız bugün. Kasık ağrılarım yok zaten bebeğim ters 😒 Kafa yukarda yanii. Bikaç haftadır belim kemiklerim göğüs kafesim çok ağrıyordu bugün 2. Kez nst ye girdim. Kontrolüm vardı doktorumun yanına gittim nst de sancı çıkmış çocukta ters. Doktor hem sancı olup hem çocuğun ters olması çocuğun kasılıp kaka yapmasına sebep olabilir dedi. Cumartesi tekrar gideceğim aç gel dedi hazırlıklı gel dedi nst de sancılarıma bakılıp ona göre bakıcaz duruma. Daha 40.haftama 4 hafta var şuan küçük değil mi? Siz yaşadınız mı çok üzülüyorum. Böyle bir durum yaşayanlar yazabilirler mi?
Doğumum erken olabilirmiş 🤷🏼♀️ Erken doğum yapanlar yardımcı olabilirler mii?
Semanurry annesi üzülme allahın izni ile hicbir sıkıntı olmaz eger bebeiş ciger gelişmişse ki büyük bi ihtimal gelişmiş yoksa doktor igne ile geliştirirdi kğveze girmesn kavusursun
benek kaka yapması cok sakıncalı bi durum ve 40 hafta cok uzun zaten normal dogum 38 ile 40 arası zaten
Semanurry evet canm genelde kızlar 38 de gelir allahın ıznı ile saglıkla gelir inşallah
Semanurry 12 gün önceden gelmiş olcak cumartesi alırlarsa prensesi 😍 üzme kendini. Hafta olarak gayet iyisin. Bebeğin sağlıkla gelsinde inş. Allah yardımcın olsun sen ve senin gibi tüm bekleyenler için.
Hiç üzülmeyin benimki 33 te doğmaya çalıştı zor durdurduk doktorum 37 yi görmeye çalışalım en azından dedi yani 37 erken hiç değil 32 33 te doğum yapanlar var
Semanurry bnm kızı 32 haftalıkken birkaç gün üst üste ayaklarımı 15 dk falan dikerek döndürdüm. Doktorumun önerdiği bir hareketti bu tarz birşey önerebilir belki doktorun
Semanurry canım 4 gun once 36+1 haftalık dogum yaptm şükürler olsun oğlum cok saglıklı hıc bırseyı yok hıc korkmaaa
Semanurry saol canım benım senınde hayırlısı olsun İnşaAllah kafanı rahat tut hıc olumsuz dusunme 36. Hafta çok guzel bır hafta saglıkları yerınde oluyor çok şükür
Semanurry 32.haftamda 4 doz ciğer geliştirici vurup sezeryan planladılar erken dogacak diye kırk haftalıgım hala tık yok bekliyorum