Tugba2610 Fazlagrii yaptiricam yarin yeni ultrasiyon var ondan sonra kan felan alinacak.. umarim kotu bisey cikmaz 🤲🏻
Fazlagrii Tugba2610 sıvı alınacak bakıldığında düşük riski de oluşuyor ,yarın gidin bakalım tekrar paylaşırsınız bizimle ..Korkmayın bizler şuan sağlıklıyız ama evladımız doğduktan sonra sağlıklı kalacağımızın garantisi yok.dua edin İnşallah sorunsuz olur herşey
Tugba2610 elvan6409 Insallah çanim tek istedim bu … Anne olmayi coktadir bekliyorum ….allahım Insallah bütün annelerimiz sag saglim bebeklerimiziKucağına almaya nasip etsin
Tugba2610 Chucky yarin özel ultrasiyon yerine gidicem onlar karar verecekler.. Insallah kötu bisey yoktur
Tugba2610 Mervemine Cok Cok gecmis olsun çanim Dün özel ultrasyon yaptırdım ve benden de karnından sıvı alacaklar pazartesi inşallah her şey güzel olur bebeklerimize sağ salim kollarımıza vermeyi nasip etsin Allahım
Tugba2610 Mervemine canim Başka neler test yaptılar sana benimkisi dün üç 78 çıktı eve gelin olarak kamerada baktığımızda iyi gözüküyordu ve pazartesi işte bütün testler yapılacakmış sıvıyla her şey biliniyormuş bu sıvıyla sen sadece sıvı testi mi yaptın?
Mervemine Tugba2610 aynen canım karnımdan sıvı aldılar yurt dışına gönderdiler 1 Aydan sonra da sonuçları çıktı genetik te bi sıkıntı görmediler çok şükür sapa sağlam kızım 2.5 yaşında senşnde temiz çıkar inşallah kalbini ferah tut canım 🙏
Tugba2610 Mervemine tesekurler çanim Insallah benimde Iyi cikar allahima duva ediyorum .. yarin alinacak benden de su, doktor dedi sonra dinlene bilirsin, sen butun gun uzandin miydin ? Yoksa dus felan alinabiliyor mu ? Doktora sormam lazim
Mervemine Tugba2610 uzandım canım 1 gün boyunca 1 gün sonra alırsın duşunu garanti olur en azından inşallah seninde temiz çıkar canım 🙏