ecemeric Kızlar selam🙋🏼♀️ sizce hangisini almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Avent alıcaktim ama çok kişinin meme reddi yaşadığını duydum bu sebeple vazgeçtim. Bu attıklarimdan onerebilecekleriniz neler?
sulexx ecemeric ben lansinoh biberon tercih ettim canim. anne memesine en yakin oymus ve gazi engelliyormus o yuzden tercihim lansinoh oldu
sulexx ecemeric birde tomme tippee markasini hic duymamistim avent, chicco, dr brown duydum ama o marka hakkinda hicbir bilgim yok maalesef
KadriyeSaglam ecemeric bende Avent tercih ettim Meme ucuna en yakın dendiği için birde akış hızı bebeklere en uyumlu diye. Ayrıca bende 125 yani küçük boy bir tane aldım biberon kullanmazsa ilerde suluk yaparım diye
Burculicee ecemeric canım chicco yüz benim yiyenim hemen kavrayamadı biraz uzun sürdü alışması diğerlerini bilmiyorum bende kendi bencilim için philips avent aldım cam enzik kısmı yumuşak anne göğsüyle hemen hemen aynı yapısı burdan da okumuştum çok tercih edilen bir biberon
ecemeric sulexx anladım canım teşekkür ederim. Peki suluk olatak kullanacağımız mini biberonu nasıl aldınız yoksa bu biberonu aynı işlevde mi kullanacaksiniz? Öneri verirseniz sevinirim. İlk gebeliğim ve oldukça acemiyim 🤗
sulexx ecemeric ne demek canim bu arada benim de ilk gebeligim 😊 ben eger biberonu reddederse diye 1 tane 160 ml olandan aldim suan icin, ayrica almadim yani. Eger bebegim kullanirsa ona gore almayi dusunuyorum ayrica 🌸
Cagemeg ecemeric Bunlar hakkında bi fikrim yok ama doktor bi arkadaşımın tavsiyesiyle bende lansinoh tercih ettim. O da kendi bebeği için kullanıyor ve çok memnun.
[silindi] ecemeric ben sadece bir tane tommee tippee antikolik olandan kucuk aldim. Bir de mamajoo pompadan cikan var, yeter diye dusunuyorum