Han-003 Güzel hamiş anneler size bir sorum olacak 5.hafta 6 günlük hamileyim acaba keseye bebek düşmüş müdür ve değerim 1240 dı
Esraguler Han-003 canım benim kesem 4100 tü bebegi görmedik net 6+3 de göründü sen6 haftayı doldurunca ben ce git derim
mry_mst Han-003 Han-003 6. Haftada kesede görünür bebeğin 5.haftada benim hgc 1298 di sadece kesem oluşmuş görünmüştü
Basak0503 Betulmtn doktor emin bile değildi söylediğinden. Küçücük bişey var dedi 2 hafta sonra gel dedi. Cuma başka doktora gidicem inşallah keseyi görürüm. Artık görünsün ya korkuyorum bi kaybım var
Esraguler Basak0503 altan baktır canım benimde nokta kadardı 6+3 de alltan baktık kalp atışı fılan duyuldu 7 de duyan bebegin varlıgından haber olan annenler var hemen kese yok aldırayım a gecmeyin bence
Basak0503 Betulmtn evet beni iyice korkuttu zaten daha da gitmem o doktora inşallah cuma günü hersey yolunda olarak görürüm sağol kuzum yorumun için 🌸
Basak0503 Esraguler allah korusun inşallah bişeyi yoktur. Bi kaybım var zaten. Alttan baktırmaya da karşıyım zaten olmaz. Bügün yarın başka doktora gidicem zaten