EnginMelikeTrkeri 22-23 haftalık hamisler ne durumdasınız kaçar kilo aldınız bu zamana kadar bebisleriniz ne durumda 👼🏻
SinemCanbaz EnginMelikeTrkeri 22+1 😍 hamile kaldığımda 71 kiloydum şu an 73 kiloyum ama ilk 4 ay 3 kilo verdim bugünde kontrolümüz vardı 440 gr 21 cmmiş sizin nasıl ?
Gizemvencoglu 23 olduk az önce ☺3 kilo aldım 🙈 Detaylı ultrasona girdik dün kilosu boyu haftasıyla uyumluymuş çok şükür çok güzeldi yüzünü görmek 🙈😍
Cnnhls Gizemvencoglu Canım bende daha demin 23 oldum 😄 bendede bel fıtığı var ve sezeryan dedi doktor fıtık sinire baskı yaptığı için senin ne durumda ?
aysetunckilicfirat 22+3'üz 6 kilo almışım. Bulantımın olmaması kilo almaya sebep oldu, dikkat etmeye çalışıyorum 😑😊
Gizemvencoglu Cnnhls Benimde fıtığım var hamile kalmadan önce bana çok sıkıntı veriyordu ama hamile kalınca kesildi 🤷🏽♀️ Şu an için bir sorunumuz yok onunla ilgili inşallah her şey yolunda giderse normal doğumu bekleyeceğiz ☺
UluElif Bende 22 haftalığım henüz kilo almadım hala 70 kiloyum ama artık alırım gibi geliyor çünkü iştahımız açıldı ☺
Ayyen Benze. Seksen kıloydumaltı kılo aldım bebekde ıyı dedı detaylı haftamız 22htsemm mı gtsmemmı kararsızım kızlar