Merhaba kizlarrr bugun tam 1 haftalik olduk bizdee miniğimleee . 39. Hftada muayene ye gitmistim doktora hersey yolundaydi fakat nst de filn hic sancim cikmiyordu benim nrmal gornuyordu hersey bi belirtimde yoktu hafif sancilanmam disinda doktr egr 18 kasim crsambaya kadr gelmezse 19 kasim persmbe sabh 8.30 da yatisimi yapip suni sanciyla dogumumu baslatacagini soylemisti ben bi yandan heycanliyim bi yandan korkuyrm tabi suni sanci vericek diye ama dogumdan korkmadm hic 9 ay boyunca instgramda ebelerin doktorlarn profillernde dogumlari izledm hep nasil yonlendrdiklerini nelr yapildigini nasl daha koly dogururm diye😅😅😅 39. Hftanin ortalarnda vajinamda baski hissedyrdm sanki biri vakumluyodu yumrtlklrmi cekiyor gbiydi ama ara ara oluyordu bu bebegmn kafasi kanala girmemsti dedm herldeki kanala griyor ondan boyle olmasi sonra doktr yatisimdan 2 gun once bnden covid testi yapmami istemsti bizde 17 kasim sali gnu annemle eyup devlt hastnesne gdip test vericktik anneme dedim eyupsultn caamisne gdelm turbesni ziyrt edlm dua edelm belki suni sancima gerek klmaz hemde yurumus olurm diye . O gunde sancilrm hfif hafif vrdi ama umursamdm tbi cnku hc geleckmis gbi degldi kizim gttik camiye duamizi ettk annemle gezdik ordan yuruyerek hastnye gctik yuruys olsn diye testi vrip eve geldk yorulmusm tbi uyudm biraz ben klktm saat 6.30 olms aksm biraz evde dolandm filn 7 gbi sancilarm gelmeye basladi anneme soylemedm tabi hic esimde annesndeydi onada haber vermedim dogum yapan arkadsm vrdi ona syledm oda dkkalrmi tutmya basldi snaiyelrme fln bkti dogumn bsliyor knk dedi tbi ben inanmyrm hala siddetli dgl dye sanci geldikce evde yuruyrm odaya gdip squat yapiyorm snra anneme syledim sanclrm vr dye esim geldi onada syledm inanmyo tbi oda yk diyo sen doguramzsn bugnde suniyi yiceksn dedi😅😅 saat 12 oldu sncilrm devm ediyo dedim siz yatin uyuyn uyknuzu aln ben sabaha dogurcam saglam kaln ynimda diye esim ytti annemde yatti ama uyuyamams tbi o ara meryem ana otum vardi onu suya koydm annem kalkti basmda dualri okudu saat 3 tu annemide yatrdm gttim kucuk odaya sancimi cekmeye basldm kendi kendime biraz uyumk istedm ama ne mumkun sncilarm gttikce artti dayanamyrdum grdim dus aldim dusta squat yptim evde surekli yuruyrm tabi sncilrm vrdukca sklasmsti artk saat midem bulanmaya basldi usumeye basldm saat 5 gbiydi artk dayanamadm esimi kaldirdm hdi gidelm bi doktra muayene olalm dedm olmzsa geri yollarlar ztn dedim annemide kaldrdm cantalri fln aldik gttik hstnye nobtci doktr geldi ultrsnda bkti ilk cati muayenmde orda oldu 5 -6 cm aciklign var iyi dayanmissn evde dedi 😅😅 hep gce evde cekip sancmi oyle gtmek istemsmdr doguma oylede oldu valla snra yatisim ypildi nstye bgldilar ebe gldi tkrr muayene etti 7 cm oldu dedi yatarak snci cekmek cok kotuydu bnm icin icmden dua edyrm surekli ama zor dayndm bagrmamk icn 1 saat snra fln ckrttilar nstdn yurumk istyrm dedim ben ebe tamm dedi odamzda kucuk ama iki adim atip donuyrm iyice bunaldm midem bulanyo bi yandn tuvlte gdyrm srekli sncim geldkce annem belimi ovaliyo o cok ise yradi esimde kaynanami gtrmeye gtmsti onlar geldi sncilrm artmsti iyice vajinmda oyle baski vrdiki snki heran dgurckmsm gbi hssedyrdm snra tkrrdan ebe geldi 8 cm olms dedi acilmn ckti gtti 2 dk snra doktrla brlikte geldilr doguma aliyorz sni dedilr bi korktm bi heycnlandm ne yapacgmi sasrdm o an 😅💁♀️ sancimla birlkte muayene etti doktr iyi dedi hadi alalm dguma hzrlandm gttik dogum haneye suyum nisanim gelmemsti zatn ebe dogum hanede patlatti suyumu snra orda iknmami syledi bna braz daha acilmam olsn dye eliylee ugrasti bebegin kafasi glnce doktr gcti basina sncin geldikce ikin dedi 4 . Sefr iknmamda fln kizim dogmustu artik oyle bi rahtlama gelmstiki konusmaya halm yoktu resmen hemen koynuma koydular kizimi tertemz dogmustu zatn opup kokladm onu miss gbiydi 😍 snra bebegn esini ckrtmk icn iki ebe eliyle karnmi ovalayp bastrrken doktr eliyle cekme calisyrdu canm yndi biraz orda bagrmism annemler sesimi duyms dsarda . Dogumum kolaydi evet ama dogumdan sonraki dikislerm cok zordu doktorla kvga etttim resmn masada icten dikism vrdi onu cok zorladi distanda vardi fkt iceri icn cok ugrasmislrdi agladm en sonunda birakn artk bni masada dye 😅 zingir zingr titriyorumm midem bulanyo canm yaniyo o doktr ckti baska bi ebe geldi disaryi o dikti onu hc hssetmedm bilene ama dikisler fln bttignde bn kendimden gecmistim zatn artk ustmu gydirp odaya gotrmk icn tekrlkli sandlyeye koydulr disari ciktgmda esimle annem bekliyordu beni fkt gormeye emcalim kalmamsti 😅😅 Allahtan odaya ufo takmislrda cabuck isindm verdikleri ilaclari cikrtncada midemden rahatlama gelmisti :))) yinede iyiki normal olmus dogumum diyorum benm kendi doktorm degildi dogumuma giren baska doktrdu belki herkese boyle doktr gelmzz dikissz bile atltabilrsnz yni korkmayin dogumdan :)) tek sorunumz kizm mememi kabul etmedi red ediyor mecbur sagip veriyorm her firsaatta deniyorm ama baklm ins bi gun tutrr minigim :)) 3.445grm 50 cm dogdu prensesm :)) biraz uzun oldu kusura bakmayin💘💘👶