JaneAusten Kızlar, bebeğinin boynunda 1,5 - 2 tur kordon olup sorunsuz normal doğum yapan var mı aranızda ?
Haticeyuce31 JaneAusten ne kadar syre var canim doğumuna belki açılabilir benimde kuzenimin çocuğuna 3 tur dolanmisti 1 ay içinde hatta 1 ay sürmeden açıldı tabi onun açılması olmadigi icin sezeryan oldu Bende suni aldim sancim cok azdı tam dogum sırasında doğdu bebek ağlamadı noldu dedim kordon dolanmis 1 kere hamd olsun bir sknti olmadi merak etme canım allahin izniyle bakarsin doner açılır
Hilal2205 Evet ben ilk çocuğumu normal doğurdum. Suni sancı verdikleri için boynuna kordon dolandı kalbi durdu nefes alamadı ama zaten kafası göründüğü için doktorum sezeryana almadı doğumdan sonra bebeğim 4 saat küvezde kaldı ama çok şükür bi sıkıntı olmadı ☺️
JaneAusten Hilal2205 Gidişat kötü olsada sonucuna sevindim. Ama siz böyle deyince korktum şimdi. Kaç tur dolanmıştı ?
Hilal2205 JaneAusten 2 tur dolanmıştı canım ama benimki ani olduğu için ve bebek zaten gelmek üzere olduğu için sezeryana almadı sanırım. Zaten bebek sağlıklı olsun da normal sezeryan farketmiyor zaten ☺️ hayırlı doğumlarınız olsun sağlıcakla ❤️
JaneAusten Haticeyuce31 2 günüm var canm cumartesi doğumum başlatılacak. Artık açamaz heralde bebek kanalda çünkü 1 cm de açıklığım var. ilk normal doğum denicez dedi doktorum.