Cicisannecik Sevgili ocak anneleri merhaba 😍 Henüz kar yağmadığı için kış gelmeyecek hele ocak hiç gelmeyecek gibi hissediyorum 😁 Sizlerde durumlar nasıl ben 32.haftaya girdim tekmeleri de arttı ama doğum için doktorla henüz konuşmadık ilk gebeliğim zaten 😊
Busraveminisi1 Cicisannecik keskin bir soğuk var ama kar yağacağına inancım yok bebeklerimiz kar nedir bilmeyecek😌32+7 yim ağırlaştım ve bebiş sağlam vuruyor Rabbim nasip ederse normal doğum olacak doktorumun da dedteği ve teşvikiyle cumartesi kontroldeydik 2 kg olmuş boyu da 43.7 cm di başı da aşağıdaydı minnakımın🥰
Meleka Ben de Ocak sonu gözüküyor doğum geçmek bilmiyor günler çok meraklıyız heyecanliyiz bir yandan da korkuyorum doğum için inşallah sağ salim gelirler
Cicisannecik Meleka evet ya tüm duygu var hepimizde merak kaygı heyecan vb vb… İnşallah inşallah sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsinler inşallah 😊
Cicisannecik Busraveminisi1 oh oh maşallah aynen tekmeleri artık daha da belirginleşti katılıyorum inşallah hayırlsı ile bende normal istiyorum ama nasip 😊