Hilal-54 Beta2229,89 Çıktı ama bebek ve kese gözükmedi bu normal midir BT heceg değerime göre hamileliğim ne kadar dır lütfen bilen biri yardım edebilir mi?
Ozdmrkbraa Hilal-54 beta değerinize göre gebelik haftanız hesaplanmaz son adet tarihine göre hesaplanır ultrasonla baktıysa doktorunuz bi hafta söylemiştir söylemediyse son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz 🤭
AdaShelby Hilal-54 Benimde 2000di görememiştik. Adetimi 3 gün falan geçmişti. Diğer gittiğimizde tam net gördük keseyi. 🥰
Deryayurt Hilal-54 benim tam bilmiyorum ama beta hcg beş bin civarıydı kese gözüktüğünde canım bi kaç gün sonra idrara sıkışık olarak doktora muayene gidersen gözükür hfta meseleside keseyı gördükten sonra kesenin boyutuna göre hafta belirler
Cemrreedemirci Kesenin karından görünebilmesi için 5000i geçmesi gerekir.1500 üstü de vajinal ultrasonla görünür. 2 gün sonra net görürsünüz.
haziranin25i Merhabalar Beta hcg değerine göre gebelik hesaplanması olmaz kuzum. Son adet tarihine göre kaç haftalık olduğunu hesaplayabilirsin. Yazmış olduğun değerde normalinde kesen gozukmeliydi lakin geç dollenme olduysa keseyi görememiş olabilirsiniz 😎
Hilal-54 Teşekkürler ederim son adet tarihime göre 4+5 haftalk oluyor ama doktor göremeyince korktum daha öncede böyle olup düsük yapmstm ama beta bu kadar yüksek değil di
34_21_23 Hilal-54 ben keseyi 8100 iken gördüm. Geç döllenme olmuştu. Değerin güzel bence sabırlı ol keseyi de görürsün
Elbet-birgun-kavusacagiz Hilal-54 kese deger 5 binlerdeyken gorunur karindan. Degere gore degil son adet tarihinize gore hesapliycaksiniz gebeligi nedir son adet tarihiniz😊
Hilal-54 Elbet-birgun-kavusacagiz son adet tarihim 21 Ekim bugün i5+1 günlüğüm Pazartesi gittiğimde beta değerim 2229 çıkmıstı
Elbet-birgun-kavusacagiz Hilal-54 tam 5 haftaliksiniz degeriniz coktan bes bin olmustur ozamn gorursunuz merak etmeyin strese girmeyin sakın😊