Alaz13 Kuzular geçen de yazmıştım dün geceden beri çok fazla şekilde sıvı gelmeye başladı çiş değil artık eminiz buna şu an doktora kontrole geldim dua edin inş Doğum değildir daha erken 😭😭
Alaz13 Şimdi doktordan çıktım eve geldim bebek kanala girmiş gelen suyummuş erken Doğum riski varmış bunun için ilaç yazdı SULCİD diye günde üç defa içilecekmiş de açılma var mı falan diye bakmadı doktor sancın başlarsa direkt hastaneye git dedi
AysuMine Alaz13 Canım durumun iyidir inşallah hiç korkma haftan erken değil Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🌸
HamzaMoms Alaz13 canım erken değil haftan cok inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın stres yapma suyunu arttırmak için havuç suyu duydum belki takviye yapmak istersen ilacın yanına bol bol su iç birde
Alaz13 Hafiften sancılarım başladı sanırım anlayamadım ki sancı mı değil mi belim zaten deli gibi ağrıyor tekrar bi doktora gitsem mi
Alaz13 Dün akşam 7 den sabaha karşı 5.41 e kadar çekilen sancı ve sonunda gelen ALAZ PARS şuan küveze aldılar tedbir amaçlı ultrason da 34 haftalık gözüktüğü için genel olarak bende iyiyim o da iyi darısı sizin başınıza annişler