gokhansevval Kızlar merhaba benim gibi hamilelikte zeytin aşığı olan var mi bıraksalar sabah akşam öğlen zeytin birde kırmızı elma birde süt içerim yanı 😂 eşim artık sana çuvalla zeytin alacağım diyor 😂 çok hoşuma gidiyor yemek 😂
Minikmucizem199 gokhansevval hamile kaldığım dan beri tek aşerdiğim şey siyah zeytin oldu şimdiye kadar yedikçe yiyesim geliyor bu arada 35 haftalığım ☺️☺️
Gozde2625 gokhansevval geçen akşam yiyordum ekmek zeytin eşim gördü acıdı bana sandı evde bir şey yok diye yiyorum 🤣 diyo yemek söylesene dedim o benim keyfim ses etme 🤣
gokhansevval Gozde2625 ya buna güldüm işte ekmek arası felan da harbiden çok güzel oluyor birde bana kötü zeytin denk gelse bile hissetmiyorum herhalde hiç denk gelmedi 😂
plakayerli ben de eskiden hiç yemezdim ağzıma sürmezdim şimdi çok hoşuma gidiyo. galiba bulantıma iyi geliyo
gokhansevval plakayerli bende eskiden hiç zeytin denen birşey aramazdım şimdi kahvaltı felan yapıyorum 2-3 saat gidiyorum buzdolabı başına açıyorum yiyorum 3-4 tane daha 🤦♀️
gokhansevval Minikmucizem199 benimde öyle bende 30+4 haftalığım hani normalde felaket mide sorunu olan bir insanım bana diyorlar ki zeytin dokunmuyor mu ben yooo çok seviyom dokunmuyor diyorum 😂 hamile kalmadan önce almazdım bile eve 😂
Minikmucizem199 gokhansevval aynen öyle valla zararı da yok.bence yani faydası var seninde iştahın açık herhalde benim gibi 😂😂🙊🙊🙈🙈
gokhansevval Minikmucizem199 oooo ben bir yemek yemeyi birde zeytin yemeyi çok seviyom 😂 iştahımın masallahi var 😂
Minikmucizem199 gokhansevval ayyy aynı ben canım sürekli birşeyler yemek istiyor tutamıyorum kendimi 😂😂🙈🙈🙈