Busra_74 Gulsen4224 bence de öylen canım ama bu görüntüye bakıp erkek diyenler çıktı bende şaşırdım 😁😁 bir oğlum var bu ikinci gebeliğim
Tohumcuk Gulsen4224 aynen sağlıklı olsun da inşallah 6 yaşında 1 kızım var cok merak ediyor 20 haftalık olana kadar kimseye söylemeyeceğim biraz daha büyüyüp netleşsin
Gulsen4224 Tohumcuk öyle yap cnm belli olsun benimde oğlum var doktor ihtimalle kız dedi kimseye söylemedim değişir diye inşallah değişmez olmayandan nasip eder cümlemize🥰🤲🏻
Tohumcuk Gulsen4224 amin inşallah ben herkes icin oyle dua ediyorum rabbim kızı olana erkek oglu olana kız nasip etsin diye kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
Gulsen4224 Busra_74 bekle cnm ilerde netleşir inşallah keseye göre tahmin edilmiştir belki organ gözükmüyor gözükse tahminde bulunurdum rabbim gönlüne göre versin cnm 🥰🤲🏻
Busra_74 Gulsen4224 hayırlısıyla inşallah canım çok teşekkür ederim bir oğlum var Pekin sence net mi doktor henüz belli değil dedi oğlumu bu haftada öğrenmiştim 😍
Gulsen4224 Busra_74 annesi bacak arası boş çıkıntı göremedim ben inşallah birde kızın olur erkek bebek erken belli oluyor bende oğlumu 16 da gittim öğrendim şimdi kızımı 19 da net öğrendim hayırlısı olsun bakalım aşermen nasıl iki bebek arasında 🌺