Ayca28 Meryemsare Rabbim yardımcınız olsun meleğinizle bir ömür mutlu olun inşAllah 🤲🏻 Peki Doğumdan sonra neden bu teSTİ istediler bilmediğim için soruyorum
Meryemsare karanim24 down sendromlu olduğunu söyledi onu biliyoruz da acaba hafif mi onu merak ettim kiminde hafif olur ya
busbus35 Sonuça göre uyumlu diyor ama birdaha mi yaptırsaniz yada kan testi verip yurt dışına ginderseniz rabbm yar ve yardımcıniz olsun ambiyotik sıvı isticekler Allah yardımciniz olsun ❤️
zuleyka Meryemsare down sendromu testleri olma olasılıklarını göstermiyor mu. sadece risk gosteriyorsa belki değildir.
Nslhnkr Meryemsare canım çok geçmiş olsun meleğin melekler gibi büyüsün inşAllah çok özel bir annesin 🙏🏻 Ben bir şeyi merak ettim doktorunuz 2 li tarama 3 lü veyahut 4 lü taramada görmedi mi
halitefe Meryemsare ikili testte falan ekstra bir belirti çıkmış mıydı ense kalınlığı burun kemiği normal miydi
Meryemsare halitefe hiçbirini yaptırmadım ayrıntıya da girmedim ama normal ultrasonda bi sıkıntı çıkmamıştı
Happykariner Meryemsare Allah yar ve yardımcınız olsun 🙏 Rabbim sabır güç versin size . peki bişey sorucam hamileyken neden ayrıntılıya 2 li teste vs girmediniz ?
Nida_Y Meryemsare işte bu testlere girmeyenlere anlatmak istediğimiz hep bu. Doğar doğmaz süprizle karşılaşmaktansa önceden eğitim alırdınız. Allah yardımcınız olur merak etmeyin 🙏🏻
halitefe Meryemsare ikiliye ve ayrıntılıya girmeden anlaşılması zaten mümkün değil keşke yaptırsaydınız en azından detaylıyı çok önemli bunlar
Meryemsare Happykariner girmek istemedim rabbim ne verirse baş göz üstüne dedim öğrenseydim de aldırmazdım asla