eeygnn123 Kızlar buhar makinesi ve bebek kamerası kesin alınmalımı sizce önerileriniz varmı bu konuda kullandığınız ürünlere yönelik fikirlere açığım☺️
[silindi] eeygnn123 buhar makinesini hala tam oturtamadik kafamizda ama dun weewell in goruntuleme cihazini aldik, fiyat performans olarak yeterli olacagini dusunuyorum
Aygul01 eeygnn123 kamera biraz tercih meselesi ben mesela istiyordum lazım olur filan dedim ama oğlum suan 4 aylık cokta yokluğunu aramıyorum doğrusu. Buhar makineside hangisini diyorsun yemek icin mi nemlendirmek için mi?
07elf eeygnn123 bizde bebek odası klima ile ısınacağı için buhar makinesi aldık doktorum önermişti medisana buhar makinesi aldık.
Busbushatun eeygnn123 ev kışın cok sıcak olan bı evse nemlendırıcı şart kamera da olsa guzş olur ama ılk zamanlarda cok elzem degıl genelde oda ayırınca gereklı oluyor makıneyıde ben deerma aldım cok memnunuz
eeygnn123 Aygul01 odayı nemlendirmek için istiyorum bebek kamerası olarak invidyoyu duydunuzmu kızlar ayrıca
[silindi] 07elf wmv815 olmasi lazim, kucuk bir ekrani olandan. Gelince daha iyi anlayacagiz ama yorumlarda fiyat performans olarak en makulu gibiydi. Motorolalar asiri pahali ve ayni mantik neredeyse, xiaomi den de pek emin olamadik tam o yuzden bunu sectik
Tazeanne64 eeygnn123 canim invidyo ile ilgili yotubeda aybukegderin diye biri var o aldi kullandi cok memnun kendisi bebek yogun bakim hemsiresiymis ben bisey alacağım zaman onun tavsiyelerine bakıyorum invidyo örtülü öğrenciler tarafından üretilmiş ayrica Türk malı
eeygnn123 Tazeanne64 bende internette okuyarak memnuniyetini duydum ama kullanmadım yakın bir kullanan tanıdğımda yok buraya sormak istedim☺️
S-r-p Ben almadım valla eskiden yokmuş böyle şeyler sanki biraz kapitalizmin etkisinde kalıp alıyoruz her şeyi sıkışıyoruz sonra zaten bebek masraflı bi süreç bi süre anneler çalışamıyor da yaşayıp deneyip çok eksikliğini hissedersem alcam 🙂
Aygul01 S-r-p Inan o tarz seylere hic ihtiyacin olmuyor bile. Evin cok kuruysa olgun bi insan olarak sen bile cok rahatsiz oluyorsan kuruluktan buhar makinesini bi yerde anlayabilirim ama normalde genelde hiç gereği yok. Ben aylarca kamera baktım weewellden sonra dedim ki dur ya çocuk olsun ya bakarım simdi oglum 4 aylık hiç gerek bile duymuyorum. Ve bi cok şeyimi öyle yaptım doğumu bekledim ihtiyac olursa alırım dedim iyikide oyle yapmışım Fuzuli hiç bisey almadım sadece alt açma minderi yastığı onu hiç kullanamadım mesela 😅
eeygnn123 Bebek kamerasını İki aylıkken bırakıp çalışmak zorunda kalacağım için alacağım maalesef buhar makinesi içinde şuan kendim kullanmaya başlayacağım bir ürün çünkü alerjik sebeplerden dolayı sürekli tıkanıklık yaşıyorum kızlarım
KardelenYB eeygnn123 kesinlikle alınmalı kış bebeği olacaksa eğer buhar kesin yani birde kameralı yada telsiz şeklinde de alabılrısın ama şart bence tek basına bakacaksan eğer
SemaTogmus Merhabalar biz de buhar makinesi aldık biz bile ecimozde ki kuruluğu fark ettik bebeğe daha olmasına rağmen aldık kullanıyoruz. Deerma aldık biz f600 sanırım model adı. Gayet memnunuz. Kamera için de bebek dünyaya gelir ihtiyaç halinde alinir diye düşünüyorum çünkü zaten ilk altı yedi ay kesinl benimle birlikte uyuyacak.
eeygnn123 SemaTogmus f600 de dolum alttan olduğu için zor oluyormuş sanırım memnunmusunuz birde ıslaklık olduğu söylenmiş ama