yasemin333 Merhabalar bugün cinsiyetimiz kesinleşti nasip olursa oğluşumuz olacak.Eşim babasının ismini vermek istiyor yanına uygun ikinci bir isim arıyoruz sizler de önerebilir misiniz? Mehmet Emir,Mehmet Efe olabilir diye düşündük.Başka önerilere de açığız 😊
yasemin333 Mizgin2020 ben de Emir istiyorum daha çok ama daha güzelleri denk gelir belki.Mehmet Emir Gün yakışıyor mu😁
yasemin333 hulya1esila mehmet ismine çok yakışan isimlerden birisi fakat Akif ismini sevmiyorum nedense daha modern bir ikinci isim arıyorum kendi koyduğum ismi kullanacağım zaten.
Gulsen4224 yasemin333 bende oğluma koyacaktım eşim aynısını dedi koymadı ama eşim izin verseydi kesin koyardım😂Kayra koydum bende Mehmet emir de hoş olur 😇💙
hulya1esila yasemin333 aslında benimde kulağıma biraz sert geliyor akif ismi ama esim ve kizkm cok istedigi icin kabul ettim 😊 anlami da guzel
Asozgqe Benim de kayınpederimin ismi Mehmet, eşimle Mehmet ismine karar verdik Mehmet emin koyacaktık ama ben mehmethan olmasını istedim 😇 daha güzel oldu sanki
yasemin333 Asozgqe yakışıyor fakat han ikinci bir isim olmuyor bitişikmiş gibi duruyor ben sadece ikinci ismini kullanacağım.Mehmet ismini sırf eşim istiyor diye razı oldum 😒