@alimerve Ayşin hanım diyecektim ama giba düşünmüyorsun canım . Ama orda en iyi doktor Ayşin hanım diyebilirim. Randevu sistemi yok şöyle oda muanesini Sultangazi’de ki şafak tıpta yapıyor ama gün için de beşyüz evlere doğuma gidiyor bazen bir bazen iki hatta bazen üç kere böyle olunca ne oluyor diyelim ki sizin ramdevunuz 11 de ama doğuma gitti gelene kadar saat öğlen 1 oldu bu sefer öğlen randevusu olan hasta diyor ki benim sıram tartışma çıkıyor , böyle olunca randevu sistemi kaldırıp sabah gelip sıraya girme şartı koydular bu en iyisi oldu bence , eviniz yakınsa eğer kaydınızı açıp gidin veya bı yakinlarda pastane cafe de oturun uzaksa da , inanin ben Ayşin hanım kadar tatlı naif her soruya cevap veren ve ince ayrintisina kadar anlatıp motive eden bı doktora rastlamadım . Beklemesi oluyor biraz ama bence değer ustelik doğumlara kendisi bire bir geliyor saat kaç olursa olsun , herhan bı x Hastanesi’ne gidiyorsun y doktoruna diyelim sana diyor ki gece nöbetci doktor kimse o gelir doğuma veya ekstra ücret talep ediykr , hadi ücreti de geçtim canım başından sonuna kadar beni takip eden doktorumun doğumum da olmasını isterim neden başka doktor gelsin ki hakkımda ne biliyor ne sonuçta ? Dosyalara bakıp illa öğrenir gidişatı ama kendi doktorun verdiği güven bence daha başkadır. Yine de tercih senin canım bu yazdıklarım görecelidir kişiye göre değişir . İns gonkune göre bı doktor bulursun 🥰 uzun oldu biraz k.bakma 🙃