mimar_anne Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 saat önce kanamam oldu doktor düşük dedi ilk gebeliğimdi daha önce düşük yapan oldu mu beta değeri kaç günde sıfırlanır dün yaptırdığım testte 53 çıktı ve tekrar ne zaman hamile kalabilirim 😣
gamzecee mimar_anne benim bildiğimm kadar adet olunca beta tamamen sıfırlanıyor bana ilk doktorum 6 ay düşünme rahim kendini toplasın dedi iki düşüğümdede doktor genetik test yaptır ondan sonra düşün dedi
rmeysaa12 mimar_anne haftası büyük düşüklerde bekleme süresi 6 ay oluyor. Ama haftası küçük ise 1 adet görmeniz lazım diye biliyorum. Hatta düşükten sonra çabuk hamile kalınıyor. Bu arada geçmiş olsun. 53 değeri çok düşük bir değer doktor bilgilendirmedi mi sizi?
ssnnmmm Bana doktorum 1ay ilişkiyi bile yasakladı düşükte parça kalmasın diye kürtajla aldılar ilişki enfeksiyon riskini arttırıyor sonrasında da 3ay sakın hamile kalma dedi rahim kendine anca gelir diye daha büyük düşüklerde 6ay bekle diyoruz ama 7 haftalık bi düşük olduğu için 3ay yeterli dedi
esmerella_06 Değerlerin çok yüksekte değilmiş sağlıksız gebelikmiş sizinki bende bi düşük bide kürtaj oldum şuan 6 haftalık hamileyim düşükten sonra kanaman bitince bir hafta içinde sıfırlanıyo hcg sana tavsiyem 3 ay korun ondan sonra gebelik düşün
Sbrcgr Benim değerim 2 katı artıyordu hep sonra lekelenmem ardından kanamam oldu kendim düşürdüm. Temmuz’da düşük yaptım doktorum 2 adet dönemi bekle rahimin toparlansın iyice dedi şimdi yine hamileyim