Demdem08 Arkadaşlar merhaba, Ben istanbul bağcılarda oturuyorum. Baküde yaşıyorum şuan ama doğum için türkiye gelicem önerebileceğiniz hastane doktor varmı dır ?
Mineebd @Demdem08 Demdem08 merhaba. Bahçelievler hizmet hastanesini öneririm. Doğum açısından çok tercih edilen bir hastane. Doktorları çok iyi.
Mommy Demdem08 canım gayrettepe florance Nightingale Banu Hanıma gidiyorum çoook memnunum kesinlikle tavsiye ederim 😊
Yesimgedikk Demdem08 hospitalist sevtap hanim. Cok iyi bir doktor canim bagcilar meydanda oraya gidebilirsin
Tolsel Beste Doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı acaba bende Cumartesi’ye randevu aldım hediye hanımdan
HlyaHabibezkaya Minnosunannesi bende koç üniversitesine gidiyorum ve inananılmaz memnunum. Zaten Amerikan hastanesindeki tüm imkanlar bu hastanede var. Sigorta vr bağkurub geçerli olması da muhteşem 🌺
Ss1 Minnosunannesi canım kov üniversitesi hastanesinde kime gidiyorsun ya da gittin ? Memnuniyetini yazarsan çok sevinirim
Demdem08 PinarHera Batıbahat cok yakın evime, gittim görüştüm ama memnun kalamadım. Çok teşekür ederim 💓
Beste Rabiosa hediye hanımdan çok memnunum ben hem kendisi hemde doktorluğunu beğendiğim bir kişilik çok nazik kibar her merak ettiğim seye güzel cevap veriyor . 60 tl muayene ücreti veriyorum
GamzeSerhat Beste canım merhaba hediye hanıma ne sıklıkla gidiyorsun iyi bir doktor arıyorum da bayanlar biraz daha anlayışsız fikri aldı başını gidiyo 😣 erkek doktor da biraz çekinmeme sebep bilemedim 😞
Beste GamzeSerhat önemli bir test yada durum yoksa ayda 1 çağırıyor canım onun dışında özel telefon numarasını veriyor bi sıkıntı yaşarsan ara diyor ben kendisinden çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim