Prensannnemm Hanımlar 39+3 haftalk hamileyim sabahtir beri belimde sancı vardı leğen kemiğinde şimdi dk tuttum 10 dk ya bir geliyo şiddetli bir ağrı nefes alamıyorum resmen nişan falan gelmedi doğum mu dur acaba
E_A1121 Prensannnemm sancın düzenli bir şekilde gelip azalıyorsa doğumun başlamış olabilir benim ilk bebeğimde nişan bende de gelmemişti ılık bir duş al biraz daha takip et canım sancını zamanın da gelmiş hadi bakalım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah başladıysa doğumun
Haticeky Prensannnemm emin olmak icin bi dus al gecmiyosa artiyorsa doguruyorsun demektir allah hayirlisiyla yavrunu kucagina almani nasib etsin
Prensannnemm E_A1121 Hmlayse Birdenizhikayesi Mondly Haticeky yok hanımlar geçti duş alınca arada geliyo belime ama şiddetli değil umutlanmistim sağolun bu arada teşekkür ederim İnsaAllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin yavrusu olanı da korusun 🥰🤲
Mondly Prensannnemm 10 dakika da bir ise düzenlidir düzenliyse doğum başlamıştır merdiven in çık squad yap açılman hızlansın ben de öğlen 3 de başladı sancım akşam 8 de duş aldım banyodan çıkınca nişanım geldi yani su nişan gelecek diye bir şey yok suyumu da hastanede patlattılar sağlıkla doğur inşallah tek avazda