Deryademirel Daha öncede yaşadım bu ağrıyı ama bu sefer başka. Kuyruk sokumum çok ağrıyor ve arasında beyaz iltihap gibi birşey var. Sıkmayı denedim olmadı. Oturtamıyorum da uzanamıyorumda sırt üstü. Ne yapsam geçer?
Leylaturkel Deryademirel aynısı bende oldu geçenlerde acıdan ağlıyordum artık şişmişti baya genel cerrahiye göründüm apse olmuş dedi iğneyle çekti tam oluşmamış dedi daha sonra ilaç yazdı kullandım geçti gittim tekrar kitle gibi bi izi kalmış onu da Doğumdan sonra ameliyatla alıcaz dedi tekrarlamaması için
Sevdefne2 Deryademirel aynı sorunu ben de yaşıyordum canım ağrısı berbattır oturmak yatmak ne mümkün 😣 Genel cerrahiye gitmiştim ve apse olduğunu söyleyip temizledi Doğumdan sonra da ameliyat olman lazım dedi
Leylaturkel Deryademirel doktorlar ona göre ilaç yazıyorlar canım bakarlar ama ağrı kesici falan yazarlar ben 2 acil gezdim
minion Al benden de o kadar. Bu hamilelikte canımdan gezdiren tek şey kuyruk sokumu ağrısıdır. Öyle canım aciyor ki doğumda engel olur mu diye korkuyorum ama bende gözle görülür birşey yok. Kemiğim aciyor sadece
Deryademirel minion benimde öncesinde kemik ağrısıydı geçti bir süre sonra. Bugünde farkettim iltihaplı gibi.. umarım kıl Dönmesi falan değildir
Deryademirel Sevdefne2 Sevdefne2 o zaman içindeki kılı mı alacak yani? Bide apseyi boşaltırken kesti mi ve ağrıdı mı? Çok korktum 🙈
Sevdefne2 Deryademirel yok canım kıl dönmesi değil dedi iltihabı boşalttı . Önce bi iğne yapıp uyuşturdu hamileliğimin 32. Haftasındaydım. Biraz canın yanabilir ama şu an çektiğin ağrı çok daha fazla İnan ki
Deryademirel Sevdefne2 gittim canım doktora apse oluşmuş ben Doğumdan sonra ameliyat dedi. Kendiliğinden açıldığ için iğne ve kesme işlemi olmadan boşalttı sıvıyı. Sonrada Balaban isimli krem ve augmentın antibiyotik yazdı
Deryademirel Leylaturkel gittim canım doktora apse oluşmuş ben Doğumdan sonra ameliyat dedi. Kendiliğinden açıldığ için iğne ve kesme işlemi olmadan boşalttı sıvıyı. Sonrada Balaban isimli krem ve augmentın antibiyotik yazdı
Obsesifk Deryademirel canım kremi tam olarak ne için verdi ben sezaryen oldum doktor banada yazmış ama ne için verdiğini hatırlamıyorum
Mine Kıl dönmesi öyle yapıyor bende de var bebeğim üç aylık iki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum nasipse sonra aldırmayı. Ben öyle olunca ısırgan lapası yapıyorım rahatlatıyor