NGfairytale öncelikle Allah yardımcınız olsun o pskolojiyi bizde eşimle beraber geçirdik zor bir süreç herşey dua ile çözülüyor ben nasıl hamile kaldığımı anlatmak istedim uygulayıp uygulamamak sizin fikriniz tabi 🌸
İki düşük yaptım . Eşimde marfolojik bozuklu ve harketsizlik sperm azlıgı tespiti koyuldu sonuçları beraber aldık ama ben eşime söyleyemedim üzülmesinden korktum doktoruma ne yapabilirim diye sordum bana ilaç tavsisye etmiyorum yaşınız çok genç dedi 23 yasında eşim bu arada ben o baba olamayacak korkusuna kapılmasın diye ona kırk nazla baktım bebek gibi ilgilendim resmen 😌
İlk başta ona durumu ben izah ettim kolay bir süreç olmadıgını ama yanında oldugumu bilmesini istedim ve ona hergün daha cok sevdiğimi hisettsin diye jestler yaptım asla bebek konusu acmadım kimseye de açtırmadım .
🌸Havuç suyu her gece
🌸aktardan sperm ve yumurta kalitesi arttıran macun hazırlattım ankarada yaşıyorum burdaki aktar sonuclarımıza göre 45 çeşit otdan hazırladıgını söyledi .
🌸Bol bol incir
🌸Fındık ceviz
🌸Pekmez ve keçiboynuzu pekmezi
🌸cevizli sucuklar her öğünde mutlaka
🌸Her ilişki öncesi mutlaka abdestlı olup dua ederek basladık
🌸Her ilişkimizde sadace bizrbirimize olan aşkımıza odaklandık çocuk planını asla kafamıza koymadık
🌸41 tane ayatel kürsi ve meryem suresi okundu
Ve bunları kullanmaya basladım kullandıgım ay hamile kaldıgımı öğrendik ben bir kaç ay gizledim esimden söylemedim düşecek korkusu ile ama rabbime bin şükür 21 haftalık olduk 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etssin inşallah