Dua35 Kızlar merhaba normal de sabah bulantım çok oluyor bugün sarı sıvı istifra ettim portakal suyu gibi ve endişelendim başına gelen var mı
Mcakir Dua35 bildiğim kadarıyla safra kusmak oluyor o. Mide boş olduğunda vs. Ama sen yine de bi sağlık ocağına git canım . Belki önemlidir. Geçmiş olsun.
19melegim- Dua35 12+2 oldum bu zamana kadar bende sadece 2 defa kustum ve aynen dediğin gibi sarı renginde bende korktum bilemedim
Aysenursarikaya12 Dua35 bende de geceleri oluyor nedense ve üst üste 4 5 kere sarı su kusuyorum tadi da acımsı birşey 💁♀️
Ly020818 Aç karnına olduğun için mide öz suyu o renkte çıkıyor korkmani gerektieecek bir durum yok geçmiş olsun 🙏
Dua35 19melegim- maşaALLAH size ben daha 8+4 üm sürekli mide bulantısı istifra bugünde sarı olunca korktum biraz
Tugcekkkkk Dua35 kalkar kalkmaz mandalina ye. Ben öyle yapıyorum 10 15 dk sonra istifra ederken en azından kötü tat olmuyor.zaten en kötüsü safra çıkarmak. Gördükçe kusası geliyor insanın🤔
Seyma2861 Dua35 safranı kusmussun canım. Ben genelde her sabah çıkarıyorum normal. Mide boş olduğundan ötürü o fosforlu sarı acı suyu atıyor dışarı
Ydgrshn Dua35 ben hergun oyle istfra ediyorum ya sari yesil ustelik cok aci birnumdan faln da geliyo oluyorum resmen