nurdane3504 Merhaba anne adayları doğum ücretleri hakkında bilgisi olup izmirde yakın zamanda özel hastanede doğum yapmış olan arkadaşlarımızın bilgi ve fikirlerini almak istiyorum 🌸
Mcakir nurdane3504 can hastanesi epidural birlikte sezeryan , vajinal doğum aynıymış 4750tl (ufak süsleme dahil) + foto paketi o da 500 TL den başlıyor :)
aslihancvk nurdane3504 ege şehir Hastanesi’nde sezaryen doğum 3500 normal doğum 3750 içinde oda süslemesi ve 5 poz digital fotoğraf çekimi var bugün aldım fiyatı bende
nurdane3504 Mcakir Doktor hastane fiyatlar konusunda çok kararsızım belli bi doktorum olsun baştan ona gideyim diyorum fiyatları da ataştırarak
Mcakir nurdane3504 can hastanesi muayene ücreti 165 tl ama her ay zırt pırt bi tahlil çıkıyo onlarda ücretli. Benim doktorum emre bey. İyi kendisi. Fazla mesafeli bi doktor. Bir de ihsan beyi öneriyorlar can hastanesinde. 2 doktoruda düşünebilirsiniz.
aslihancvk nurdane3504 doktorum Aygün akbarova çok memnunum ilgisiyle bilgisiyle riskli gebelik geçirmeme rağmen tedirginliğimi aldı hep çok şükür gönlüme göre bir doktorum var 🙂