Kızlar 38+5 dun sezeryan doğumum vardı salı günü ama pazartesi akşamı kayınvalidem test vermiş pozitif çıkmış ve bizide karantinaya almışlardı bende yarın doğumum olacağını söyledim ve hastaneyi bilgilendirin dedi hastaneyi aradim ve biz covid 19 hasta kabul etmiyoruz maalesef dediler ben doğumunu nasıl yapicam dedim devlet hastanesine gidiceksiniz anestezi kagitlarinla dediler sonra gece 5 de sancım tuttu 1 cm açıklık oldu hastaneye geldim ve beni başka hastaneye sevk etti kadın doğum olmadığı için geldiğim hastane devlet hastanesi doktor seseryan yapamam dedi ben durumumu açıkladım kasık fıtığı olduğu için normal yapamıyorum üstelik varislerimde oluştu vajinamda ama seseryan olucagim hastanede böyle kararlaştırıldı dedim yapmadı beni eve yolladı ve test sonucum benimde pozitif çıktı. Sonra onu ara bunu ara derken tekrar hastaneye yatirildim nts çekiyorlar ağrı kesici yada başka ilaç veriyor kan sulandırıcı yaptılar dün anlamadım sabah aradılar bişey yedin mi dediler sabah 7 çorba içtim az bişey dedim tamam daha bişey yiyip içme dediler biz diyene kadar ardan 1 saat geçmedi nts çektiler ve ilaçlarını içebilir dendi doğuma yine almadı doktorlar bakmıyor sadece covid elbiseleriyle hemşireler nts çekip gidiyor ultorasana sokmuyor yanıma gelmedi daha konuşmadı anlamıyorum hiç bişey gerçekten nolucak bebeğin durumu nts iyi sancım yok ama napilicak nolur bisy deyin yaşayan var mı böyle bı durum