Selvaa 29.haftadayiz cok sukur bu zamana kadar iyi geldik bir sıkıntı olmadan Rabbime hamd olsun insallah doguma kadar da boyle gideriz, oncelikle 9.haftadan itibaren kalp atislarini duyabilirsiniz cinsiyetleri ve tek mi cift mi yumurta olduklari 16.haftadan sonra kesin belli oluyor alisverise ben erken basladim o biraz tercih meselesi ben son zamanlara birakmak istemedim suan herseyim tamam ama tabi maddi durum açisindan herseyi ayri ayri almak daha iyi oluyor toplu almak zorlar ama durumunuz iyiyse haa deyince yapabilirseniz cinsiyetlerini kesinlestimi alabilirsiniz, zaten bebekler hakkimda ve sizin beslenmeniz konusunda doktorunuz sizi yonlendirecek cunku doktorunuz sizin vucudunuzu bilir testler yapacak sonuclara gore hareket ettirecek o yuzden sizi yanlis yonlendirmek istemiyorum yeme icme konusunda eniyj soz sahibi doktorunuz, size tek tavsiyem stresden uzak durun sakin panik olmayacak bir hamilelik gecirmenizi dilerim insallah cunku ne kadar stres bunalim bebekleri de etkiler, ve en buyuk destekciniz eşiniz olmali ben suana kadar evimin her isini yaptim cok sukur Rabbim kimseye minnet ettirme di o duruma gelmedim yeri geldi gezdim dolastim hani virus varmis felan diye psikolojik bunalima girmedim rutin hayatima devam ettim ve suan 29.haftadayiz simdiden itibaren sadece zorluyorlar nefes darligi buyudukce olan sadece normal karsilamak gerek iki bebek var ve ilk gebelikse cok normal genislemesi ve anneye nefes zorlugu yasatmalari ama herseye değer onlar için hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı Nasip etsin inşallah Rabbim yavrularımızı 😊🙏