1a111 Nazmel bende yaşadım cnm herşey çok iyi gidiyordu beta hcg çok düzenli arttı bana doktor progestanı bırak dedi daha 6 haftalıktı bıraktım bi sonraki hafta gel kalp atışına bakalım dedi gittim kalp atışını duyamadık ama bana cihaz bozuk dedi gerizekalı sonra biz özel kliniğe gittik doktor kalbi durmaya yakın dedi bi kaç gün sonra gel durmuşsa alalım dedi ama benim gece sancım ve kanamam çok arttı sabaha karşıda evde yarısını düşürdüm geri kalanını doktor temizleri ama herkes öyle olacak diye birşey yok sen moralini yüksek tut dua et bol bol ama sağlıksız gebelikse o dışarı atılıyor ben bunu Aralık ayında yaşamıştım ardına hamile kaldım geri şuan 24+3 hamileyim
Littlebaby 1a111 banada doktorum progestani biraktirdi dusucekse kendisi dussun diye bekliyorum simdi kanama lekelenme yok ama doktor 3-4 gune baslar dedi
1a111 marbling10 uğraşmam seni ilgilendirmiyor canım arkadaşa bilgi olsun diye yazdım sen asıl uğraşmışsın bana bunu yazmakla 😂😉
marbling10 1a111 1a111 hayırdır ya teşekkür edeceğinize yazdığınız şu cevaba bakın. Neyse herkes kalbinin ekmeğini yer diyecek bir şey bulamıyorum size
1a111 marbling10 burayıda zaten öyle bir konuma getirmişler ki insanlar bir birine bilgi veriyor başkalarını atlıyor yapmayın şunu yani kimse sizi alkışlamıyor ben görmedim kızın yazdığını bırak sende kız desin ben düşük yapmıştım zaten
marbling10 1a111 noluyor ben yazınca? İşte nezaketsizlik, hoşgörüsüzlük böyle bir şey. Ben böyle bir hata yapsam da biri bana yazsa, teşekkür ederim farketmemiştim derim. İyi günler. Yazmayın lütfen
1a111 marbling10 off canım işim gücüm var ya başka formlara da bak bi açık bulunca oradakilere de yaz anlamadım zaten seni işin gücün yok millete cevap verim peşindesin neyse iyi günler