senaack Arkadaşlar neredeyse hamile kaldığından beri 1 kg almışım bu haftaya kadar normal mi sizce ona göre doktora sorucam bundan sonra mı alınır
Aylayla senaack bende 23 haftaya kadar bir kilo almıştım şimdi 28 haftalık oldum toplamda beş kilo almış oldum.Şeker yüklemesi yapıldı 24. Haftada benden de ayrıca kan tahlili istendi demire falan baktı doktorum
pptya01 Allahın bi lütfu işte ya nolsun maaşallah. Bebekte gelişim geriliği olursa zaten doktor söyler haftasına göre geri diye. Ben 11 kilo aldım 25 haftada ve aşırı da yemiyorum
pptya01 senaack ben cuma gideceğim 4 hafta oldu gitmeyeli. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında ayrıca kan ve idrar aldı
senaack pptya01 peki ilaç yazılması gerekiyorsa orda mu yazılıyorlar yoksa hastaneye mi veriyorsun sonuçlar
pptya01 senaack hastaneye gösteriyorum sonuç çıkınca. Doktorum sağlık ocağında yaptır boşuna para verme diyo
Almilamoms Ben de 18 haftalık olacağım daha 1.5 kilo aldım ve doktorum garip bi şekilde kızdı kilo almalısın diye oysaki bebekte ağırlığında bir sorun da yok yani almak zorunda değiliz ki bebekte sorun yoksa
ecemeric Ben daha 14.haftamdayim hiç kilo almadım fakat doktorum 20.haftaya kadar almasan bile endişelenmene gerek yok dedi.