2021annesi Bugun bi is arkadasimla muhabbet ederken 32+4 te dogurdugunu ogrendim. Ben suan 30+0 rim. birden bi panik oldum hazirliklarim tam bitmedi esyalaruni felan yikayip dolabina dizmedim calisiyorum izne cikinca yaparim diye 😬😬
Tuba11 2021annesi Benim görümcem de kız bebeğe hamile. Herkeste farklı oluyor. Oda şuan 37 haftalık hamile. Bence stres yapma.
mrs_elisah 2021annesi Erken doğum riski olduğu için 32 de doğurmuş olabilir. Stres yapmayın ama eşyalarınız hazır olsun
hulya_sncr47 2021annesi sitres yapmayın her hamilelik aynı değil bazıları erken bacıları geç doğuruyorlar Bn 37 hiç bir belirti yok bakalım ne zaman gelicek pamuk prensesim😂😂😂
Kadze 2021annesi Allah korusun erken doğum olmasin benim 30.haftada şu azligi gelişim geriliği başlamıştı 37+3te doğum oldu ilerleyince çok şükür küçük ama sağlıklı doğdu. Baska bir arkadaşım 35.haftada doğum yaptı onunda şükür küçükte olsa kuvoze girmedi. 36.haftaya kadar doğmasın da sonrasinda erken doğum olmuyor zaten bı problem yoksa hamileliğinde vaktinde doğar düşünme öyle şeyler