A-F-B 23+3 haftalık hamileyim alışverişe nerden ne zaman baslanır 2 tane battaniyesi biri ince biri kalın 15 taneye yakın zıbını falan var bide puseti var okadar şuanlık
Hazalveannesi A-F-B bence sonlara bırakmayın canım ben 33 oldum inan bazen yürümekte zorluk çekiyorum bende bitirdim alışverişimizi en geç 30 yada 32 de çantanızı da hazırlayın😊 hayırlı doğumlarımiz olsun insallah🤗🥰🥰🌸🌸🌸
19231923 A-F-B bir liste yap ve alcağın şeyleri her aya böl bütçen ne kadarsa o ay mesela o fiyatlı şeylere yönebilirsin ben en son kıyafet işini hallettim zaten kışlık şeyler anca çıktı bi dahaki ay doğumum bende ayrıntılı dan sonra başlamıştım o zaman cinsiyeti öğrendim anca 10 gün önce bitti alış veriş beşik araba gibi şeyleri siz alcaksanız onlara da yılbaşı zammı girmeden öncelik gösterebilirsiniz
mine-1994 A-F-B yavaş yavaş aklınıza geldikçe alın eksiklerinizi indirim de ne bulursanız ondan başlayın biz cinsiyeti öğrendikten sonda başladık almaya en son aldığımız şeyler son 1 ay kala şampuan yağ falan tarihi olan şeyler
nilsmother A-F-B ilk önce kendime 2 pijama takımı Bi alt iç çamaşırları ile başladık aradan çıksın die bebek arabası beşik de hazır birkaç bişey kaldı
Ayseozmenucar Ben de 24.haftanın içindeyim.ağırlaşmadsn bir liste yapmanı ve almanı tavsıye ederım.ben hemen hemen kıyafet emzık telsiz yorgan nevresim işlerini hallettım.gerıye bebek arabası beşik oto koltugu falan kaldı onlarında az çok yeri belli ..
Ayseozmenucar İnce battaniye dedıgın penyeyse 2 tane az kış bebegı oluyorlar kırlenme durumu da oluyor…eger hastane çıkışı alıcaksan onunda battanıyesıyle 3 olur zaten.2 yada 3 tane müslin baharda da onlara ihtiyaç duyarız..
Selinbam A-F-B benmde martta doğacak oda yapcaksan şindiden sipariş ver brnim mobilyalarım zaten ocakta teslimat olucak. Bende hastane çıkışı,juno yatsk, nevresim hastane çıkışı falan aldm şubatta e bebek indiriminden de biberon falan öyle seyleri alıcam
Nslhnkr Ben 17+3 tyim liste yaptım alıyorum çevremdende hediye olarak alan var doğuma yakın açıkçası almak istemiyorum agırlascam, iyice hamlaşcam hazır iyyken alıp koymak. Mantıklı 😀
Ozgglt_ Valla bende 23+2 yim zıbını penye battaniyeleri odası ufak tefek kıyafetleri hazır. Bebek arabası puseti var. Bende öyle bi yine liste yapıp son eksikleri tamamlıcam. Durum neyi gösterir bilemediğim için ben erkenden başlamışım. Ki iyikide başlamışım diyorum çoğu şeyi hazır şimdiden
Ozgglt_ A-F-B daha fazla geçe bırakmadan başlarsanız hallolur 😊 çok fazla şey olduğu için uzun zaman alabiliyor unutulan oluyor ya da tavsiye üzerine başka şeyler çıkıyor vs. Ben bir günde hallettim diyenlere hep imrenmişimdir asla bitmiyor 😄
A-F-B 19231923 bide kıyafeti son almamız daha iyi olur değil mi belki tombik bi bebek olur falan. dediğiniz çok mantıklıymış her ay bi kısmını alsam tamamlanır gibi
A-F-B Selinbam oda yapmayacağım zaten kiradayız ev alınca çıkıcaz burdan inşallah o zaman yaparım diye düşünüyorum sadece beşik dolap alırım şimdilik
Ozgglt_ Selinbam aynen öyle ben odasını sipariş vereli 2 ay oldu yarın gelecek mesela sistemli bir şekilde ilerleyince gayet kolay hallediliyor aslında
19231923 A-F-B benim kış ayı diye hem daha çıkmamıştı kışlık ürünler hem ilk diğer ürünleri halletmek daha iyi oldu dediğim gibi belli bütçe ayırıp o ay ne almak istediğinizi belirleyip aldıklarınızı işaretlerseniz hem gereksiz alış veriş olmaz hem de aldığınız şeyleri unutmazsınız☺️
Selinbam Ozgglt_ evet hem maddi olarak da planlı ilerlemek ii oluyor hem iice ağırlaşmadan da işler biter süslemeli kısımlar keyifli işler kalır inşallah 🧿👶🏻❤️