Israa Canlar adetime 3 gün var kan tahlili yaptırsam çıkar mı? Stres, merak, umut hepsi birbirine karıştı 1gr uyumadım düşünmekten 😐
Sevgi1995 Israa hiç bir bilgim yok ama Bi kaç gün geçsin öyle yaptırın derim hayırlı olsun canm inşallah
Israa Sevgi1995 inan o kadar takıyorum ki şuan uyku girmedi gözüme en azından var yada yok onu öğrenirim diye düşünmüştüm 😔
Sevgi1995 Israa inşallah vardır canım Rabbım herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲🙏🙏
01Yasemin Israa benim adetim 3 gün gecikmişti bende çıkmadı 8 gün geciktiginde bende kan testi verdim cıktı bence biraz daha bekle canım
Mervece06 Israa varsa çıkar canım benim adetime 7 gün varken verdim 24 çıktı Allaha şükür şimdi 15 haftalık hamileyim inşallah sende gebesindir
Israa Mervece06 gittim ama doktor günün geçsin öyle kan ver şuan çok kötü durumlar riske atma kendini dedi geri gönderdi
Mervece06 Balum evet canım çok silik bi 2. Cizgi çıktı sonra erken gebelik aldım onda daha belliydi akşam da hemen kan vermeye gittik
Balum Mervece06 daha erken diye beklim dedim pazartesi adet gunum canim belirti oldugu icin test yaptim bugunki testim boyle bak