fatMaff38 Neslii Bende kullandım canım rahimdeki kistten dolayı hala da kullanıyorum. Doktor ilk soylediginde bende şaşırmıştım prospektüs de de öyle bi şeye ulaşamadım sonra sorunca anladım ikisi ayniymis. Ağızdan alininca bazilarinda bulantı yapıyor dedi doktorum
zehracinar Neslii Ben kullandım clinoce diye bi jeldi vajinadan içeriye sıkıyorsun tek kullanımlık tüpler şeklindeydi
Neslii [silindi] agizla aldigimizi mi vajinal kullandiniz yoksa ozel vajinal progestan var mi diyecektim canim
Neslii Crktnmltm canim aklima takildi kullandiktan sonra agizla alinan progestan vajinal kullanılıyor degil mi yoksa ozel vajinal progestan mi var
Crktnmltm Neslii benim bildiğim kadarıyla bir tane pregostan var. Doktor ağızdan derse ağızdan alınıyor. Vajina derse oradan 😋
Neslii [silindi] kullandim sonra aklima sacma sacma sorular geldi yanlis mi yaptim acaba diye annelik güdüsü işte teşekkür ederim canim
gaammzzee Neslii ben de kullanıyorum vajina hepsini emmiyor bi kısmını dışarı atıyor ama en etkili olan vajinal olarak almak ayrıca sulu akıntı yapıyor çok afedersin altına kaçırmış gibi 😅
Elifdilara Neslii yok canim ben alttan hic denemedim bilmiyorum o yüzden.agizdan aldim ama agizdan alinca yan etkileri cok oluyor.
Dilekveuzum Bende vajinal olarak kullanıyorum. Ağızdan alınınca mide bulantısı, baş dönmesi falan yapıyormuş. Fitil olarak kullanınca hem keseye daha yakın hemde yan etkileri daha az oluyor dedi bana doktorum. Bende 11.haftamdayım ilk günden beri kullanıyorum.