Nasippp Kizimveoglumm 30 haftalık dicektin sanırım 😂benim arkadaşım da aynı problem vardı sağlıcakla doğumunu yaptı arkadaşa söylüyorum sakin kal korkulacak bişey. Yok DİE ama ister istemez endişeli kendisi sizde korkmayın inş sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🤲🏻😌
Kizimveoglumm Nasippp yok kuzum kızım 30 aylık 3 yaşına girecek 😇 oğluma hamileyim 30haftalık 😇 aynen öyle kilosu da boyuda benim kızımın gayett iyi dogdu 😇
28umran52 Kizimveoglumm inşallah canım keşke bi sorun çıkmasın zayıf olsada olur sadece sağlıklı olsun
Kizimveoglumm 28umran52 korkma kuzum korkma benim kızım 40+3de dogdu 3200 gram hemde inşallah hiç birşey cıkmaz içini ferah tut
28umran52 flowermom_12 inşallah biraz olsun rahatladım kan verdik özel olarak bakıcak doktor inşallah bi sıkıntı yok der
28umran52 Kizimveoglumm sağol canım içi rahatladı biraz olsun bi evladımi kaybettim bunuda böyle duyunca yikildim
Smmom95 Bana da detaylıda aynı şeyi söylediler korkacak bişey değilmiş allaha şükür emaneti allahıma kızımın inşallah sorunsuz sağlıklı şekilde alırız kucağımıza.