6.haftadan beri zor bi hamilelik süreci geçirdim bulantı kusmadan serum tedavisi aldım sürekli hastanede sonra rahîm ağzı kısa denildi progestan kullandım şükür onu çabuk düzeldi çok ciddi değildi 35. Haftada doğum sancısı gibi sancılarım çıkmaya başladı 1 cm acilmam olmuş doktorum ciğer geliştirici iğne vurdu her ihtimale karşı durdurabildigimiz kadar durduralım dedi erken dedi serumla hapla sancılarını durdurmaya çalıştık şükür 36. Hafta oldu Bugün gittik sancilarim dahada arttı baskı çok fazla doğum kanalına girmiş kızım gelisimide durmuş 2 kilo 700 gr çıkıyor geçen haftada böyleydi rabbim sağlıklı doğar inşAllah 28 kasım cumartesi saat 10 da çok heyecanliyim yavruma kavuşacağım için ama çokta korkuyorum dualarınızı bekliyorum güzel anneler INŞALLAH dogumumuda yazmak nasip olur pozitif şekilde spinal sezeryan olucam nolur çok dua edin bebegim inşaallah solunum sıkıntısı çekmez yanımdan ayirmazlar sütüm hemen gelir inşallah yetebilirim kızıma birde bünyem çok zayıf oyuzden korkuyorum toparlanamamaktan biraz hepimiz hayırlısıyla sagsalim kolayca evlatlarımıza kavusalim tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum🤲🤲❤