Ec0709 Burcinisp88 icmeyince kollarınızda da oluyor mu benim ayaklarımda oluyordu bu ara ihmal ettim maden suyu icip gecistiriyordum ama dünden basladım tekrar magnezyuma insallah kollarım sırtım gecer
Burcinisp88 Ec0709 ben bi kaç gün içmedim 2 gün topalladım. Baldırım da kasılma oldu. Lütfen ihmal etmeyin. Ben normal hayatımda da içiyorum. Bir kaç güne toparlarsınız inşallah
Kck Ec0709 Ben o haftalarda hala yüz üstü ve sırt üstü yatıyordum. Ah asıl ağrılar 32 de başladıııı . Mahvetti yatakta dönemiyorum bile…
Ec0709 Kck ya iste ben aslında hamilelikten mi yoksa bu korona belasından mı onu cözemiyorum esimdem gectiyse yandım ondandır ama testim negatif cıktı. Evet herkes 32den sonra daha da ağırlasıldığını söylüyor uyunmuyormus
Kck Ec0709 Ben korona atlattım ve bel ağrım olmuştu. Evde ben pozitiftim herkes negatifti ama sonuçtaa aynı evdesin ve semptomlarımız birdi. Eğer öyleyse bile çok fazla kafana takma demekki güçlü bir bünyen var. Artık hepimizin evine girdi bu illet.
Ec0709 Kck evet maalesef girdi🥺 korunamıyoruz yani ne kadar dikkat etsek de. esimin isyerinde pozitif vaka cıkınca hemen önlem amaclı gitmis yaptırmıs bana eve gelince söyledi cok sükür hala belirtisi yok onun. Ben de korkuyorum daha zamanımız var diye belki sonradan vurur bizi diye. 1 hafta oldu karantinaya gireli benim 14 gün onun 10 gün. Bakalım sağlıklı beslenmeye devam. Size de gecmis olsun cok sükür atlatmıssınız
Gizem9093 Gamzee26 Merhaba🌸 Bizde 26+3’üz bendede aynı şekilde ağrı var bacaklarımın arasında oluyor,uyurken sağa sola dönemiyorum 😕 Bizimde 1 hafta sonra kontrolümüz içimi rahat tutmaya çalışıyorum ama endişeleniyorum bende.
Gamzee26 Gizem9093 doktora gitmek her zaman en iyisi, çünkü herkesin aynı olmuyo hamileliği. Sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.
Gamzee26 Ec0709 evet doktora gittim. Oğlumun başı yukarıdaydı bu kez çok rahatladım. Hiçbir sıkıntı yokmuş sadece progesteron fitili verdi henüz almadım akşam alıp kullanıcam. Kasıkta ki ağrıyı ve kasılmayı rahatlatıyomuş. Herşey yolunda ama teşekkür ederim 😊
momteacher Ec0709 ağrımaz olurmu valla uyku bölük bölük, gece kaç kez uyanıyorum yan taraflar uyuşunca, bide benim parmaklarım uyuşuyor geceleri 1haftadr, kontrole gidince sorcam bakalım
Ec0709 momteacher siz kacıncı haftadasınız😅 off valla zaten düzgün uyuyamadım erkenden kalktım baktım hall devam sırtım kollarım ağrıyor😒 el ayak uyusması bende oluyordu magnezyum eksikliğindenmis ben ilacı pek düzenli kullanmadım da ondan oldu bende de 😅 ama sırtla kol ağrısı magnezyumdan olur mu bilmemmmm
momteacher Ec0709 benim bugün 27oldu tam😬 sırt üstü yatmak istiyoruö gece bazen ama hemen tepikleme başlıyor😂 illa yan yatmak gerekiyor zaten de uyuşunca insan nasıl yatacağını bilemiyor😅 Allah kolaylık versin hepimize , bebeklerimiz sağlıklı olsun da🙏🏻
Ec0709 momteacher inşallah😂 valla sol yanım özellikle mahvoluyor😂😂 inşallahhhh Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin😍🙏🏻