Pkosendrom Kızlar ayıptır söylemesi benim gebelik oncesi de akıntım oluyordu zaten ama gebelikte de bu durum devam ediyor. Sabah iç çamaşırımı giyiyorum diyelim aksam bir bakıyorum özür dilerim ama ortasi bembayaz. Idrar testi de yaptirdim hic iltihap falan çikmadı acaba bu akıntı normal midir doktoruma sorduğumda kanama olmadığı sürece sıkıntı yok deyip geçistiriyor.
Aysenur990 Pkosendrom benımde senın gıbıydı ama çok ıslaklık söz konusu degılfı ama beyaz akıntıydı hafif crp yüksek çıktı biraz doktor alttan muane ettiğinde gördü akıntıyı hemen antıbiyotıge ve fitile başladım bugün 1 haftalık birden ihmal etme ilerleyip enfeksiyona dönüşebilir
meliha_gizem Pkosendrom bende siz gibiyim malesef ki😔 annem hatta bebekliğimde altımı değiştirirken bile akıntım olduğunu söyler. Doktoruma bende söylediğimde kokulu olmadığı sürece hamilelikte bu akıntının çok normal korkulacak birşey olmadığını söylüyor. Bende takip ediyorum. Pamuklu iç çamaşırı giymeye özen gösterin ne kadar dikkat etsemde geçmiyoe ne yazık kı😔😔😔
Aycha Pkosendrom Merhaba, akıntınızdan örnek alınıp, kültür testi yapılırsa iyi olur, enfeksiyon varsa hem sizin hem bebeğinizin sağlığı olumsuz etkilenir. Başka bir doktora daha muayene olunuz derim, naçizane. Geçmiş olsun.
asiltosumm35 Pkosendrom canim hamilelik doneminde benim de akintim hic eksik degil sagolsun 🤦🏻♀️ Ama bende siddetli iltihap var. Birde mantar oldu sanirim kasintisindan dolayi. Doktorunla bir gorus istersen renginden dolayi sorun gormeyen doktorlar da oluyor veya ozel bolgenden parca alip mantar varmi yokmu diye bakan doktorda varmis.. benim daha koyu renkli akintim bu yuzden ben ihtihap oldugunu anlamistim
Pkosendrom Aysenur990 canım işte doktoruma söylüyorum kanama yoksa bir problem yok diyor ben yinede ürolojiye de sıra aldım gittin doktor idrar testi yaptı sapasağlamsın hiçbir şeyin yok iltihap falan gözükmüyor dedi bende dedimki kadin doğum da normal dedi ama icim rahat etsin diye manurol saşe verdi dedim hiç gerek yok hamilesin boşuna ilaç kullanma dedi. Zaten benim akıntımda öyle şırk islak gelmiyor ama merak ettim normal yaşantımda gebe kalmadan once daha bile çoktu bir görsen ayıptır söylemesi taytıma bile gecerdi beyazlık şimdi o kadar değil şükür yani demek istediğim bir kadının normal akıntısı benim suanki akıntım gibi midir pek bilmiyorum
34ysmn44 Benimde çok oluyo akıntım ya ve nefret ediyorum akıntıdan çok rahatsız ediyo beni hamilelikten öncede vardı ama hamileyken daha çok oluyo