Entm_18 Merhaba anneler hamilelikte burun tıkanıklığı yaşayan varmı benim burnumda tıkanıklık var burnum tıkanık olduğu için sesimde de değişiklik var…
Entm_18 1 aydır bu şekilde üstüne bide covid çıktım çok şükür bi belirtim olmadı benim öyle covidle bir ilgisi varmıdır acaba bu tıkanıklığın
YNB Bende 15+4 haftaligim özellikle1 haftadır sabah uyandığımda burun tıkanıklıgım var bir-kac saat sonra geçiyor. Covid ile alakası yok kan akisindan dolayi burun kanalları şişermiş normal durum olduğunu söylediler.
Zllgkc Haftadan beri burnum tıkanık ve rinitim var. Gebeliğe bağlı dedi doktorum. Malesef doğuma kadar sürebiliyormuş. Kanama yapıyordu bazı sabahlar soğuk buhar makinesi aldım az da olsa rahatlattı kanamalar kesildi. Ancak tıkanıklık devam ediyor.
Melikekpln Bende 6 haftaligim benimde var burun tikanikligim bazen açılıyor bazen kapanıyor burnumun cekmekten biktim valla😞
Edakuz58 Gece benimde burnum tkandi covit atlattm aynsi olr die korkuyorm ama evet hamilelkte brun tkankligi fazlasiyla oluyor ama oksrsek korkuyoz hapsrsak korkuyoz artk 😅😅
Entm_18 Çok Teşekkür ederim için rahatladı çünkü sağlık ekipleri test yaptırmaya gerek yok kendinizi iyi hissediyorsunuz dedi bende de bi tıkanıklık oluyor karar veremedim birdaha test yaptırsam mı diye Sesinizde değişiklik oluyor mu peki