elisas-mom Benimde 37+1 sancı ve kasilmalarim var. 3 gundurde belim çok ağrıyor sağ kısım özellikle kramp gibi giriyor yattım yerden zor kalkıyorum. 8 Aralık’ta doğum günü aldik tabi öncesinde gelmek isterse bilemicem 🐣
Feyza- Merve1192 canım ben de 33 de kontrole gittim 36 da nst gireceğimi 37 de alttan bakacağını söyledi normal bence doktorunuza güvenin
Feyza- Merve1192 şuan 35+ 3 olduk bekliyorum 36 heyecanlıyım da ilk kez gireceğim nst bir arkadaşım 34 haftasından itibaren girmeye başlamış kişiden kişiye değişiyor bunlar
Merve1192 Feyza- evet gerçekten kişiden kişiye değişiyor galiba. Ben de uyku arasında hissettim kızımın hareketini çok şükür 😊 insan hemen panik yapıyor, anne olunca anlarsın dedikleri böyle oluyor galiba 🙈🤭
Beyza_nazz 37+5 haftaligim alttan muayne etmedi doktor acaba 38 haftayı mı bekliyor 1 hafta sonra gel demişti 🤷♀️
aysenazinannesi Merhaba arkadaşlar😊 bende 37haftalik hamileyim de acaba çatı muayenesi çok acıtıyor mu cumaya kontrole gidicrm büyük ihtimalle çatı muayenesi de yapar doktorum