LamiyaCetinkaya Karnım belirgin bir şekilde aşağı düştü bugün Akşam annem doğumun yaklaşıyor galiba dedi, içime bir kurt düştü. Çok erken değil mi?
61Aysen LamiyaCetinkaya genelde karın doğumn son haftalrda aşşa düşer bizde karnin kesildi günün geldi derler meselâ ama bilemedim erken haftan bnde 34+5 hafta oldm ama göbeğim aynı dusmedi dha
Busrauzer LamiyaCetinkaya benim karnım çıkmaya başladığından beri aşağıda hiçbir sıkıntısı yok korkma rahim acilman olmadığı sürece iyisin yorucu iş yapma bol bol yat dinlen canım
Deniztaslioglu7 LamiyaCetinkaya 36+6 haftalık benimde karnım aşağıya indi doktorum muayenede bebeğin kanala girdiğini söyledi her an doğum başlayabilirmiş sende kontrole git ihmal etme :)
61Aysen LamiyaCetinkaya belirti verir zatn ole bisy olsa belki senin yapinla alakli gobegn erken inmiştir asagiya ama herhngi bi belirtn olrsada beklme git yani genlde karnin düşmesi yakindr demek olr haftan da ln erkn ama belki senn göbek erken inmistr belli olmz yinede dikkat et agir kaldrma uzun yol yürüme ve yuksek biyre sakin asilma vs. Biliyosundr zatn ama gobegn indgi icn bi tik dha dikkt et
Busrauzer LamiyaCetinkaya olabilir canım yürüyüşlerin 20 dakkayı geçmesin doğuma yakın uzun uzun yürü
Elifaysu Benim düşmüş mu acaba nasıl anliycam🤗benim doktorum yürüme dedi bana ben anlamadım ya neden yurme dedi bilginiz varmı 33+5haftalogim