Kdryns22 yazdıklarnıza o kadar katılıyorum ki oysa forumuda kontrole etmiştim nasıl görememişim bu yorumları. Görseydim gitmezdim. Ben 14+5 haftalık hamileyim. Azer Aras hanıma 6 haftalıkken ilk kontrole gittim. Gebelik yeni ve ilk hasta olmamdan kaynaklı ilgisi kesinlikle bağlayıcı tarzdaydı.kesende kanama var düşük tehditi görünüyor dedi. 15 gün sonra gelmemi söyledi( özellikle belirtiyorum ücretsiz kontrol süresi 10 gün içinde ) tekrar kontrole gittiğimde kahverengi lekelenmem oldu. Ultrasonla bakıp asistanına notlar veriyordu. Kesedeki kanama geçmiş dedi 12 haftalık dedi bende cinsiyet sordum beni azarlarcasına şuan yapmam gereken ölçümler var diyerek tersledi resmen. Herhalde yoğun günü dedim bir kere daha gideyim sonra olmazsa değiştiririm doktoru. Bi gün gece şiddetli kasılmayla ani kanamam oldu gece acile gittik doktora şikayetlermi anlattılar iğne yapıldı ertesi gün doktora gelmem söylendi. Sabah 9 da hastanedeydim 9 da randevusu başlıyor 9.30 doğru gelip beni 9.45 de aldı. Önce çatal muayenesine çıktım ama asla rahatlatıcı yumuşatıcı bir doktor değil. Hali tavrı sizi daha fazla gerer. Ordan ultrasona geçtim alel acele bir muayene belki 5-7 dk plesanta yer değiştirmesi yüzünden kanama olduğunu söyledi. Yatarken kasılmam oldu karnımda arkasından çok şiddetli bir kanama geldi dedim. BAna verdiği cevap önemsizce ses tonu ve yüz ifadesiyle ‘ ben nasıl olduğunu biliyorum.’ Yani biri bize biyerim ağrıyo dese ben nasıl olduğunu biliyorum diye bir cevap mı verilir ? bebeğin kalp atışnı dinletti 12 haftalık dedi. Dedimki geçen geldiğimde 12 haftalık demiştiniz hani gelişim durmuştur yada bi yanlışlık olur diye düzeltmek adına. Son adetin ikk tarihini istedi 21 kasım dedim. Sonra beni yine tersleyerek ben her söylediğimi sana söylemiyorum dedi. Bebek 14 haftalık bana cinsiyet söylebilir bakabilir vs hiç oralı olmadı. Ben özel hastanedemiyim nerdeyim belli değil. Yani ben zaten bebek düştü korkusuyla sabahı zor etmişim. Sizi anlayıp rahatlaması gerekecekken daha fazla önemsizleştiren bir doktor.beni yine 15 gün sonraya çağırdı.Yani beni hakkım olan 10 gün içinde çağırıp sorun varsa yine bir hafta sora ücretli muayeneye çağırması gerekirken sürekli direk 15 gün sonraya veriyor. 15 günde bir ücret ödeyin yani. Hiç ınstagramdaki gibi birisi değil storylerde hep gülüyor içten samimi gibi ama gerçek hali vs hiç yani. Devlet hastanesindeki doktorlar o yoğunluğa göre bile sizinle daha iyi ilgilenir. Arkadaşlarmdan duyuyorum beslenme düzeni veren yenmesi içilmesi gereken veya zararlı şeyleri anlatan bir açıklama metni vermişler düzenli kontrollerinde ücretsiz muaeyene. Bu Doktorda sıfır ilgi. Bi rahatsızlığın varmı bile demiyor konuşurken lafı ağzınıza tıkmış bi bakmışsınız odadan çıkmışsınız.
Şimdi medicana nil okura gidicem. Umarım ondan memnun kalırım. Ki ben böyle hiç insan daraltan çok ilgi bekleyen pofpoflanıp durmak isteyen birisi değilimdir. Bu doktor beni bile memnun edemediyse kimi memnun eder bilmiyorum..