Baharsancak Kızlar chakada bambu yastık yorgan indirimde ama yinede pahalı gibi siz nerden tercih ettiniz daha beşik falan yok ama indirimden alsam mı diye dusunuyorm. Zaten standart ürünler ölçüler gibi aşagı yukarı sizce nasıl olur ?
Buyrenk Baharsancak bazı beşiklerde yorgan yastık da veriliyor bence acele etmeyin zaten yorgan bebeklerde çok kullanılmıyor
[silindi] Baharsancak yatastan kendime siparisim guzel gelince bebege de 11.11 de siparis vermistim ama halaaa gelmedi, 110 gibi birseydi chakradan baya uygun ama yani kac gun oldu hala kargoya bile verilmedi, satici da yatasin kendisi anlamadim da hani
Babyy1S Baharsancak ben elyaf aldım ama yeni doğan bebekde yastik yorgan kullanilmiyor bogulma tehlikesi oluyr kemik gelisimi icin de onerilmiyr ben biraz toparlandiginda kullanicam bebkde cok onemli degil yani yastik yorgan olup olamamasi siz bilirsinz yine indirim gordugunuzde alın ama ilerde kullanirsinz
gamzosgamzos Kızlar 2 yasina kadar yastık kullanılmiyor yorgan yerinede battaniye daha iyi oluyor yorgan agir geliyor