Acemianne98 Hanımlar 32 haftalık hamileyim yaklaşık bir aydır rahim kemiğim ağrıyor neden olduğunu bilen var mı bir haftadır da aşırı arttı Ağrı yatakta sağdan sola dönmek kabus oldu yürürken de agrıyor kalkarken otururken erken doğum belirtisi falan olabilir mi doktor kontrolüme daha var son gittiğim de söylemeyi unuttum bilgisi olan lütfen yazabilir mi veya nasıl geçer 😒😒
Melikeakkc Acemianne98 bende 32+5 im genital bölgem o kadar ağrıyor ki dönmek hiç bu kadar zor olmamıştı cuma kontrolüm var inşallah bişey çıkmaz
Cansucasalin Kuzum ben bunu yaklaşık 28. Haftamdan beri yaşıyorum çatı kemiğim agrıyor oturup kalkarken sağa sola dönerken bunlar olabılıcek şeyler diye düşünüyorum, artık doğum yaklaşıyor ama yine de bir doktoruna danışmakta fayda var , hayırlı doğumlar..💜🧸
fdmkck Merhabalar 33*3 teyim ben dr son 3 haftadır rahimde o kadar ağrı var ki işi bile bırakmak zorunda kaldım. Yorulmaya bağlı diye düşündüm. Bu gün evdeydim ve şikâyetlerim azaldı. Ağrı var ama şiddeti çok değil. Bilen biri bilgi verirse çok mutlu olurum.
malatya4444 33+3 haftalıgım ayni agrilar bendede var hele dün gece saga sola dönemedm o derece artti iyice ama ogün cok yorulur ve cok ayakta durursam bu agrılarm daha cok artiyo
Busra06cnar Hanımlar bende 30+2 deyim bir haftadır aynı şikayetler var bnde de uykudan uyanıyorum inlememe yatakda dönemiyorum oturup kalkarken bianda kramplar giriyordu falan dr. Söyledim 2 gün önce kontrolüm vardı. Dr korktu braz çnkü bu şikayetler için erken. Acaba bi vitamin eksikliği falnmı var diye detaylı test istedi kan idrar vs. Çok şükür korkulacak birşey yok dedi temiz çıkmış. Magnezyum takviyesi verdi bol bol istirahat dedi. bebeğim gelişmiş baya bende zayıf ve hassas bi vücut yapısına sahip olduğum içinmiş bu erken sancılarımın sebebi. Olabildiğince bebeğin geç doğması için dikkat edicez içim çok rahatladı bugün ama istersenz szde yinede bi görünün doktorunuza
Acemianne98 Busra06cnar bende cok iyi bit vücut yapısına sahip değilim açıkçası ama artık çekilecek bi Ağrı degil
Busra06cnar Acemianne98 Evet bnde bazen isyan ediyorum canm cok acıyor. Kendimi problemli gbi hissetmeye basladım neden bn taşıyamıyorum bu kadar acı cekiyorum diye. 🤦♀️