Alfabeta Karın neden sertleşip taş gibi olurr. Bir anlık sertleşiyor sonra gevşiyor bu neden oluyor acaba ?? 30+4e girdim bu arada
RuveydaYasin Alfabeta buraya bir kaç saat önce biri yazmıştı kasılmaymış hatta doğum başlamak üzereymiş hastaneye yatmış engellemek için ne olur hafife almayın diyordu doktorunuza söyleyin dedi ihmal etmeyin dedi
61Aysen Alfabeta 34+5 oldk ayni sey bendede oluyo biyere toplaniyo tas gbi oluyo orasi sonra elimle dokununca kipirdiyo o sertlik gidiyo yarin kontrolum var sorucam doktors inş unutmam.Bunsksm biride post acmisti 30 haftalikms ondada olms doktr norml demiş sonra sıklasnca doktra gitmiş sanciis cikms doğumu engellemk icn igne yapmislr galiba sizde doktorunuza bi muyane oln icnz rahtlasn ama bnde 30 haftadn beri oluyo bu sertlk geciyo gitmedm hc yarin kontrolm vr sorucm
Periliko Alfabeta acil doktora gitmistim cunku yarim saatte bir oluyordu ( aklima nerden geldi dakika tutmak bilmiyorum) Doktor bakti dalga gecti hehe bende doguruyosun sandim dedi kafasini patlatasim geldi o an 😂 sonuç idrar yolu enfeksiyonu… bi baktirin bence
Busra06cnar Alfabeta Aynı bnmde 30+2 deyim 3.4 gün önce çok garip şekilde sancım basladı. Kasılma kramp geliyordu faln uykuda sagdan sola dönemiyordum dr. Braz tedirgin oldu enfeksiyon dan falnda şüphelendi test istedi kan idrar vs. Çok şükür temiz dedi fakat yinede çok yorulmamam gerektiğini söyledi ve magnezyum basladık.
CigdemSenol Merhaba, bana da çok oluyor. Bebeğin hareketleri yüzünden olduğunu öğrendim. Bssen bir yere toplanıyor, orası geriliyor ve hatta bazen acıyor, sonra geçiyor 🤗
Alfabeta CigdemSenol bende sol tarafta hissediyorum daha cok bebekte genelde orda belkide senin dediğinden dolayıdır 😁
Alfabeta RuveydaYasin evet bende sonrsdan gördüm o postuu. Ters bi durum olmaaz hiçbir zaman hiçbirimiz içinn inşallah 🤲🏻
MerveBilgiccc Doğum yaklaştıkça artıyor o kasılmalar bende bilmiyordum burdan öğrendim kasılma oldığunu 😅
Alfabeta MerveBilgiccc bu haftalarda kasılma olabilceğini biliyodum ama kasılmanın ne oldugunu bilmiyordum öğrenmiş oldum😁
gamzelim2234 @Alfabeta aynı haftadayız canım banada oluyor taş kesiliyor geçen hafta doktordaydım normal rahim kendini doğuma hazırlıyor sancın olursa gel sadece dedi ve gün içinde bol bol istirahat et yorgunluktanda artabiliyormuş
Alfabeta gamzelim2234 hımm sancım yokk sadece kasılma oluyor. Ağrı sızı hissetmiyorum. Böyle olması benim bildiğim kadarıylada normalmiş. Kontrolüm iki hafta sonra artık o zaman sorarım doktoruma bende :)
Alfabeta 61Aysen ya aslındaa kasılmaysa eger kasılma normal diye biliyorum. Cok aşırı rahatsız etmiyor bir an oluyor sonra normale dönüyorr
CigdemSenol Alfabeta Evet benim de hep sağda toplanıyor. Korkulacak bir şey yoktur Allah’ın izniyle 🙏
Periliko Nehirmr antibiyotik vermisti benimde yanlis hatirlamiyorsam tam sizin haftalarda oldu cunku 30 dan sonra erken dogum korkusu olmuştu ufacik agrida dakika tutuyordum. Geçti sonra agri kasilmada gitti.