gamzeaktanyozgat Merhaba Özellikle kış aylarında giyilebilecek rahat ve sıcak tutan bir tayt arıyorum. H&M’den aldım fakat asla memnun değilim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler 😊
RuveydaYasin gamzeaktanyozgat Trendyol da var ve emin ol çok rahatlar ben 4 tane aldım ve rahat ettim
Ada34 gamzeaktanyozgat bende termal hamile taytı bulamadım😐 trendyoldakilerde de genelde termal yazanların yorumlarında ince diyor güvenip alamadım bende😏
Yagmur_C gamzeaktanyozgat çok pahalı ama calzedonia çok iyi bi kere paraya kıyıp aylarca giyilebilir 😊
gamzeaktanyozgat RuveydaYasin trendyol’da cok çeşit var güvenemedim hangisi alayım? H&M’den aldığım rahat ama ince ve üşütüyor.
skokoglu Penti’nin hamile taytından çok memnunum, hem rahat hem de iç göstermiyor, kesinlikle deneyin👌
Ebru-46 gamzeaktanyozgat lc Waikikiden almıştım yaklaşık iki hafta önce hem kalın hem rahat oraya bakın isterseniz fiyatı da uygun 🤗
Myssr gamzeaktanyozgat waikimiden aldim ama ince yazlıkti ama cok begendim yaninda düğmeler var göbek buyudukce ayarlamak için gittim kişligi olsa alacaktim magazada yoktu belki gelirse cok rahatti
Ebru-46 Myssr malesef yarın bakabilirim ancak ama vardı birkaç çeşit mağazadan almıştım hem yazlık hem kışlık vardı
Eylullllllllll21- gamzeaktanyozgat ben lc den kadife tayt almıştım daha ’da giyiyorum çok raht çarşıda evde pazarda kurtarcim 🤭😁
[silindi] gamzeaktanyozgat nike in bir modeli ve oyshonun da birkac modeli var ama kisa uygun hamile tayti kimse yapmiyor heralde. Ben duz tayti giyip ustune uzun kalin spor coraplarindan giyiyorum ustume de uzun sweatshirt ve ceket yapiyorum, oyle cozebildim
1prenses1prens-moms Ben boyuma gore pantolon bile bulamadim 🙈 lcw de orta kalınlıkta bulabildim malesef😏