2021annesiyim Derenli Ben de Ankaradan geldim buraya merkeze uzak evim o yuzden ben de fazla bilmiyorum civil e bebek disinda nerds oturuyosunuz siz ?
Derenli 2021annesiyim 2021annesiyim on iki şubatta oturuyoruz peki civilde güzel ya da fiyatı uygun Yenidoğanlar için bişeyler var mı
2021annesiyim Derenli ben de Onikisubattayim evet guzel ürünler var ama orta halliydi benim gittigimde bazi ürünler ederinden fazla fiyatta ne ucuz ne pahali yani
hulya4627 Ben civilden alışveriş yapmıştım maraş bana göre pahalı evlenmeden önce antepte oturuyorum antep buraya göre saha uygun alışverişini ordan yapıyorum
Derenli Cadde üzerinde bi kaç yere gittik uygun olarak düşündüğüm bi kaç yenidoğan pijama takımı aldım sonra e bebek e geçtik keşke ilk e bebeğe baksaymışım dedim hatta hem adı belli hem de kalitesi
Kahramankentli Ben Maraş’ta yaşıyorum ama hep internetten takip edip indirimli alırım ihtiyaçlarımı e bebek falan güzel onun harici fulla moda nın bebek 👶 reyonunda da uygun ürünler var
mrv_b Çarşıya çıkıp araştırma hiç yapmadım ama ebebek ve civilden alınır Maraş’ta anca çoğunu internetten alıcam gibi bu hafta cinsiyeti belli olcak ondan sonra başlarım bende 🛍